Opinió

Keep calm

Patxi López

És un expert pel que fa
a divisions de la societat i creació de problemes de convivència

Pantomima, esperpent i ridícul són
les paraules favorites de la classe política espanyola per definir la voluntat de convertir en plebiscitàries les properes eleccions del 27 de setembre. I com sempre, quan es tracta de determinats assumptes, la unanimitat des de l'esquerra domesticada fins a la dreta cavernícola ha estat absoluta. I aquest és el personal que, segons Iceta, a la propera legislatura farà possible una modificació de la sagrada Constitució que definitivament acomodi els catalans dins d'una nova Espanya. I després, Miquel, serem feliços i menjarem anissos.

Especialment lamentable ha estat la reacció d'aquells que, si tinguessin un bri de vergonya, s'haurien cosit la boca amb fil gruixut. És el cas de l'actual secretari d'acció política i ciutadania del PSOE, Patxi López, que ha cridat als quatre vents allò tan suat que posar les urnes “divideix la societat catalana” a més de “crear greus problemes de convivència”. Per sort, aquesta vegada no ens ha tornat a repetir que el que passa ara a Catalunya és el mateix que passava al País Basc en els anys de plom. Gràcies, noi!

He de reconèixer, però, que el Patxi sap del que parla. No debades, ell és un gran expert pel que fa a divisions de la societat i creació de problemes de convivència. Mireu si en sap, que va arribar al càrrec de lehendakari amb els vots del PP. Mireu si en sap, que ho va fer en unes eleccions on no es va permetre presentar la que avui és la segona força al País Basc. Mireu si en sap, que el comunicat del final definitiu de la violència d'ETA el va agafar als Estats Units, amb cara de mussol i amb un nul interès per liderar un procés de pau que hauria ajudat a crear ponts d'entesa entre els diferents sectors de la societat basca. Sens dubte, aquest home es va doctorar en l'especialitat de divisions i problemes de convivència. I amb cum laude!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia