Opinió

Tribuna

Uns dies per sempre

“Casar-se és trobar la persona i el moment i compartir-ho

Ara ja toca, sents que és el moment de fer un pas endavant, de ser coherent, com en tots els temes de la vida, de tant en tant, hi ha portes que vols traspassar, una oportunitat per a reforçar allò que més desitges. I vas a la joieria i, després de realitzar un petit referèndum vinculant, compres l'anell que més t'agrada i el guardes al lloc més imprevisible del pis que ja compartiu, allà on penses que no el trobarà mai. Passen les hores lentament i, mentre esperes aquell precís moment que havies planejat, canvies d'opinió, perquè no pots esperar més, perquè les emocions no es poden guardar gaire estona en un calaix i, finalment, li demanes matrimoni, amb el cor bategant a mil per hora, amb una sensació meravellosa de tenir l'ocasió de viure una estona de cel. I diu que sí, que i tant que sí. I el somriure i l'alegria són tan gegantines, tan grans, com la il·lusió dels dies que ja són a la cantonada. Explicar-ho, comunicar-ho, fer-ho saber. És un ritual, un clàssic i, certament, és tremend, perquè tothom et felicita, se n'alegra, et contagien les ganes de l'esdeveniment, volen detalls del quan i el com… I és clar, les preguntes necessiten respostes i, ràpidament, comenceu a dibuixar com serà el vostre casament. Com us l'imagineu, què voleu, què us agradaria. Tothom et diu que és un dia tan especial, un dels més macos de la teva vida, les expectatives creixen, la responsabilitat es va fent gran i entra el moment de la definició i alhora de treballar-ho amb excel·lència: intentar que tot estigui a l'altura dels convidats que vindran, és a dir, de les persones que més estimeu del planeta.

Qui voleu que vingui al casament és la mare dels ous. Com en tot acte, els convidats seran els protagonistes i els que marcaran com serà la jornada. Feu la llista i, tot seguit, els heu d'enviar la invitació; però per fer-la cal concretar el lloc i l'hora. El lloc, és clar… Després d'una llista d'opcions guanya Cadaqués per golejada, perquè és preciós, perquè us agrada, perquè així ho voleu. Contacteu amb una wedding planner i us coneixeu, trobeu una casa que té tot allò que volíeu, l'emparauleu. Poseu en marxa les invitacions, definiu després de nombrosos contactes els proveïdors (restaurador, vídeo, fotògraf, DJ…) i el dia s'atansa com un llampec. Que no plogui, si us plau. Confirmacions dels que vindran, tots els detalls del món per repassar, qui parlarà a la cerimònia, què voleu dir, la decoració, el ram, el vestuari, les ganes de viure aquests dies màgics són infinites, tot és ja, tot és a tocar i us agafeu les mans i us mireu amb còmplicitat i doneu mil vegades les gràcies per poder compartir aquests dies amb la vostra família i els amics que porteu al cor. I aneu a dormir d'hora, perquè demà, demà serà un gran dia. Tot és tan ràpid com inoblidable, ho firmeu a l'ajuntament de Cadaqués, ho celebreu amb els més íntims, brindeu i demà el plat més fort: la festa amb tothom. Vuitant-cinc convidats, tres mil fotos, tota l'alegria. Casar-se és trobar la persona i el moment i compartir-ho, sobretot això. Celebrar que us estimeu, estimar en majúscules, assaborir els instants, gaudir de la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia