Política

Govern espanyol respondrà oficialment després del Consell de Ministres

El Govern central ha ratificat avui, després de l’anunci del president de la Generalitat, que la consulta no se celebrarà. S’han remès a les declaracions que en aquest sentit han realitzat els membres del Govern, amb el seu president, Mariano Rajoy, i la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, al capdavant. En principi, està previst que la resposta a aquest anunci de Puigdemont la doni el ministre d’Educació i portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, en la conferència de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres.

Respecte a la dificultat per poder recórrer judicialment l’anunci realitzat avui per Puigdemont a causa que no hi ha un text rubricat pels responsables de la Generalitat, les fonts del Govern central han instat a anar “pas a pas” i esperar l’evolució dels esdeveniments. Però sempre, segons han subratllat, des de la certesa que l’Executiu central farà complir la llei i “no hi haurà referèndum”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia