Política

Procés sobiranista

Pascal reivindica el “compromís” del PDeCAT amb el referèndum

La coordinadora general demòcrata recorda que el seu partit és l’únic que ha aportat “dos presidents independentistes”

Garanteix que “les primeres urnes” que hi haurà seran les de l’1-O

La coordinadora general del Partit Demòcrata (PDeCAT), Marta Pascal, ha afirmat que a la formació “no se li poden donar lliçons” de compromís amb el referèndum.

Ho ha dit aquest divendres en una roda de premsa per valorar els canvis al govern de Carles Puigdemont, que han afectat només consellers demòcrates.

Pascal ha volgut posat en valor que el PDeCAT “és l’únic partit que ha posat al servei dels ciutadans dos presidents independentistes”. En aquest sentit, ha reivindicat que als demòcrates “no se li poden donar lliçons de la seva fortalesa, el seu compromís i determinació amb l’1-O perquè es posin les urnes”.

“Les primeres urnes que hi haurà a Catalunya seran les del referèndum”, ha sentenciat.

La també diputada de Junts pel Sí ha aprofitat per manifestar “tot el respecte i tot l’acompanyament” al president i també “l’afecte i reconeixement i escalf” als consellers sortints, Neus Munté, Jordi Jané i Meritxell Ruíz, a més del secretari del govern Joan Vidal. “Tots ells han servit amb molta determinació. Tots ells tenen dret a ser respectats en la decisió presa”, ha assegurat.

També ha desitjat “molts encerts i força” als consellers i conselleres que Puigdemont nomenarà aquest divendres per encarar el tram final de la legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia