Política

Un grup de manifestants unionistes escridassa Pablo Iglesias a l’estació de Sants

El líder de Podem tornava a Madrid després de participar en un programa de TV3

Quan passava pel control de seguretat ha estat identificat i esbroncat per diverses persones que arribaven a la Barcelona per anar a la manifestació en defensa de la unitat d’Espanya

Un grup de persones que viatjava a Barcelona per assistir a la manifestació en defensa de la unitat d’Espanya convocada aquest diumenge per Societat Civil Catalana (SCC) ha increpat aquest matí el líder de Podem, Pablo Iglesias, a l’estació de Sants.

Iglesias estava a punt de passar el control de seguretat de la línia d’Alta Velocitat per agafar un tren de tornada a Madrid quan els manifestants, que acabaven d’arribar a Barcelona amb tren, l’han identificat. El diputat de la formació morada va arribar ahir dissabte a Barcelona per participar al programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3.

El grup, que onejava nombroses banderes espanyoles, ha començat a escridassar el polític d’esquerres amb crits de “fora, fora”. Després ha corejat també la consigna “Visca Espanya i visca Catalunya”. Iglesias ha deixat la motxilla a l’escàner i, després de recollir-la, ha continuat el seu camí, segons s’aprecia en un vídeo publicat pel digital El Español .

Ja des del tren, el secretari general de Podem ha tret ferro a l’incident a través d’un missatge a la xarxa: “ Qualsevol polític ha d’assumir que l’increpin. Avui m’ha tocat a mi. Mentre no hi hagi violència, cap queixa, seguirem demanant diàleg ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia