Política

Procés sobiranista

Ciutadans demana a Puigdemont que no convoqui “cimeres per dividir els catalans”

El partit taronja demana al President que negociï millores amb l'Estat

Ciutadans s'ha sumat al festival de declaracions que ha encetat la convocatòria del president de la Generalitat a una cimera per tractar sobre el referèndum el pròxim 23 de desembre. El partit taronja ha reclamat a Puigdemont que deixi de convocar “cimeres per dividir els catalans” i que en lloc d'això participi a la trobada de presidents autonòmics “per negociar reivindicacions justes per a Catalunya, com ara la millora en el sistema de finançament, la xarxa de rodalies o les escoles bressol”. Unes declaracions en plena sintonia amb les fetes pel portaveu del govern espanyol avui.

En referència al possible avançament del referèndum la diputada de C's Sonia Sierra ha assegurat que “és igual que diguin que el conflicte serà al setembre o al març”. “No volem que la cadira de Catalunya quedi buida [en referència a l'absència de Puigdemont a la trobada de presidents autonòmics] mentre es dediquen a fer un referèndum que no portaven al seu programa electoral perquè deien que ja s'havia fet i que havien guanyat. Tornem a la casella de sortida”, ha expressat Sierra en una atenció als mitjans als passadissos del Parlament. Ha insistit que “poden convocar les cimeres que vulguin per parlar del que vulguin però s'han de negociar les millores per tots els catalans allà on pertoca”, en al·lusió de nou a la conferència de presidents autonòmics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia