Política

tribunals

judici a Forcadell

Colau expressa el seu suport a Forcadell malgrat no haver anat al TSJC per problemes d'agenda

L'alcaldessa de Barcelona critica que l'Estat parli de diàleg però porti als tribunals un debat democràtic

Defensa la seva participació a la cimera del 23 de desembre sobre el referèndum

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha volgut manifestar aquest divendres el seu suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, tot i no haver-ho pogut fer en persona en la seva compareixença al TSJC.

Colau, que sí que va participar en la concentració d'aquest dijous al vespre, ha justificat la seva absència a la mobilització d'aquest matí per qüestions d'agenda: “No puc estar a tot arreu”.

L'alcaldessa ha expressat aquest divendres el seu suport a Forcadell a través d'un missatge a les xarxes socials, en el qual també ha reiterat subratllat la necessitat d'abandonar l'estratègia de judicialització de la política. “Com pot parlar l'Estat de diàleg mentre judicialitza un debat democràtic?”, s' ha preguntat .

Colau ha reiterat més tard que el debat polític “s'ha de solucionar amb diàleg” i no a les instàncies judicials.

En relació amb la participació a la cimera del 23 de desembre convocada pel president Carles Puigdemont, Colau ha defensat la seva participació amb l'argument que l'alcaldessa de la capital de Catalunya hi ha de ser quan el president de la Generalitat fa una convocatòria per parlar del referèndum. A més, ha assegurat que no hi havia problemes interns amb el govern municipal per la seva participació en la cimera del dia 23 de desembre .

Colau, que ha recordat que l'únic contingut conegut de la reunió és el referèndum, ha aclarit que si en surt alguna proposta per posicionar-se sobre alguna iniciativa política, aquesta es debatrà en les instàncies de govern de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia