Un informe independent considera trànsfuga la regidora d'Obres de la Torre

La comissió de seguiment del pacte antitransfuguisme declararà segurament trànsfuga el proper dijous la regidora no adscrita i exrepresentant del PSC a Torredembarra, Laura Pradeda. Així ho indica l'informe elaborat pel comitè d'experts independents que ahir va fer públic el grup municipal socialista, i que la comissió haurà d'aprovar a la reunió de dijous a la tarda. Pradeda, que va ser la número cinc del PSC el 2007, va ser expulsada de l'anterior govern local pel llavors alcalde, Manuel Jiménez (PSC), va abandonar la disciplina del seu partit i va donar suport a l'elecció com a nou alcalde, l'agost del 2008, del cap de llista de CiU, Daniel Masagué. En l'executiu actual és la quarta tinenta d'alcalde i dirigeix les regidories d'Obres i Gent Gran.

Segons va explicar ahir el portaveu del PSC a Torredembarra, Enric Grangel, l'informe del comitè d'experts considera que l'actuació de la regidora «traeix els seus electors» en donar suport a un batlle d'una formació diferent a la seva. Els socialistes, que insisteixen en la necessitat que Pradeda renunciï al càrrec de regidora i abandoni l'Ajuntament, reclamen també al batlle torrenc que faci cessar l'exsocialista en els seus càrrecs de govern. «Si no, ell també passarà a ser considerat trànsfuga», va destacar Grangel. L'alcalde, per la seva banda, va declinar fer ahir cap valoració mentre la comissió no prengui una decisió en ferm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
índia

Arrenca el procés electoral més gran i més llarg del món

barcelona

Israel llança un atac limitat de represàlia contra l’Iran

barcelona
Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional espanyola tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona