Política

trànsit

accident mortal

Un motorista mor a Barcelona en un xoc amb un cotxe de la Guàrdia Urbana

L’accident va passar dissabte a les onze de la nit a la cruïlla dels carrers Compte d’Urgell i París

La víctima mortal és un home de 66 anys

Un motorista va morir dissabte a la nit a l’Eixample de Barcelona després de xocar amb un vehicle de la Guàrdia Urbana, segons ha informat la policia local en un comunicat.

L’accident va passar a les onze de la nit hores a la cruïlla del carrer del Comte Urgell amb el carrer París. En l’accident s’hi van veure implicats el conductor de la motocicleta, un home de 66 anys, i un vehicle de la policia barcelonina que circulava amb els indicatius prioritaris activats. Fins al lloc del fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

A través del comunicat , l’Ajuntament de Barcelona lamenta la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics. El consistori referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

El d’aquest dissabte és el cinquè motorista mort en accident de trànsit a la capital catalana aquest 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia