El PP confia que l'alcaldessa de Villena mantindrà la governabilitat

El secretari general del PP, Antonio Clemente, redueix el trencament de l'equip de govern de Villena a «problemes personals» entre l'alcaldessa i els cinc regidors que han passat al grup mixt

El vicesecretari d'Organització del PP a la demarcació d'Alacant, Miguel Ortiz, ha mostrat la seua confiança que l'alcaldessa, Celia Llidó, podrà mantindre la governabilitat, tot i estar en minoria, a través del consens amb la resta de les forces polítiques de la corporació municipal. Ortiz ha fet una crida a la «coherència» tant dels socialistes com d'Els Verds de Villena, «perquè no atenguen els oferiments per part dels cinc regidors díscols per intentar arribar a qualsevol mena de pacte». A més, en roda de premsa, ha tornat a exigir als cinc edils del PP que ahir van abandonar la disciplina del partit per integrar-se en el grup de no adscrits que lliuren la seua acta al PP perquè, en cas contrari, «estarien produint un frau electoral».

En la seua intervenció, Ortiz ha qualificat la decisió dels cinc regidors d'«incomprensible» i ha recordat que l'enfrontament d'aquests amb l'alcaldessa es remunta al procés d'elecció de compromissaris per al congrés provincial del PP, en què Lledó es va postular a favor del president provincial Joaquín Ripoll mentre que els cinc regidors van apostar pel candidat afí a Camps.

D'altra banda, el secretari general del PP, Antonio Clemente, ha declarat que «qui en aquest cas vulga fer una lectura de possibles sensibilitats s'equivoca», en referència a les interpretacions que situen el trencament de l'equip de govern de Villena en el marc del conflicte entre campsistes i zaplanistes— i ha reduït la qüestió a «problemes personals» entre l'alcaldessa i els cinc regidors, que ja han sigut apartats del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Guerra a Gaza

En marxa el moll artificial per desembarcar ajuda humanitària

Barcelona
Religió

El Vaticà canvia el procediment per reconèixer aparicions i revelacions

Barcelona
Política

ERC deixa en mans de la militància el seu posicionament en la investidura

barcelona
Guerra a Gaza

Israel recupera els cossos de tres ostatges morts el 7 d’octubre

Barcelona
Eslovàquia

Robert Fico és operat per segona vegada després de l’atemptat

Barcelona
política

La policia espanyola denúncia la Comissió de la Dignitat al TSJC

barcelona
Guerra a Europa

Putin justifica que l’ofensiva a Khàrkiv és per protegir la regió fronterera

Barcelona
Guerra a Europa

Un atac ucraïnès amb drons a Crimea provoca talls de llum a Sebastòpol

barcelona
política

L’ANC vol que es “depurin responsabilitats” pel fiasco de Mas al TEDH

barcelona