Política

La CUP reclama el suport de tots els votants d’esquerres

Respon als comuns que l’agenda social només es pot aplicar amb la República

La CUP-Crida Constituent va respondre als candidats de Catalunya en Comú Podem, que diumenge des de Girona van tornar-se a desmarcar de les opcions favorables a la República i van reivindicar la seva equidistància entre l’independentisme i el bloc del 155. La cap de llista de la CUP per Girona, Natàlia Sànchez, va lamentar que Catalunya en Comú Podem hagi renunciat a sumar a favor de la República, i va alertar que “el 21-D Catalunya triarà entre canvi republicà i statu quo autonòmic” i que “no s’hi valen mitges tintes”. Així, Natàlia Sànchez va demanar al cap de llista dels comuns per Girona, Llorenç Planagumà, com pensen aplicar l’agenda social que està defensant aquests dies per les comarques gironines, si el Tribunal Constitucional tomba qualsevol avenç legislatiu en matèria d’igualtat i reconeixement de drets bàsics. “Dins l’autonomia no és possible fer passos efectius per recuperar la sobirania que hem perdut en les darreres dècades”, va concloure la cap de llista cupaire.

Natàlia Sànchez també va fer una crida directa als votants dels comuns i va demanar “un vot de confiança a totes aquelles persones de les comarques gironines que se sentin d’esquerres i que realment vulguin canviar les coses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia