Política

Comencen les declaracions pel judici del màster de Cristina Cifuentes

Alicia López de los Mozos, suposada presidenta del tribunal de treball de fi de curs del màster, ha vist com la jutgessa li canviava la condició de testimoni per la d’investigada per un presumpte delicte de prevaricació administrativa

Ja són quatre les persones investigades

Aquest dijous al matí han començat les citacions per als investigats pel cas del màster de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

El Jutjat d’Instrucció número 51 de Madrid ha citat en qualitat d’investigada Cecília Rosado, professora del màster i secretària del tribunal encarregat d’examinar-la. També ha estat citada a declarar Amalia Calonge, la funcionària de la Universitat Rey Juan Carlos que va alterar les seves notes.

Aquestes són les primeres citacions en condició d’investigats que ha decretat la jutgessa que ha assumit la investigació per la presumpta falsedat documental.

La jutgessa també ha citat l’exdirector de l’Institut de Dret Públic d’aquesta universitat, Enrique Álvarez Conde per al dia 5 de juny.

La titular del jutjat 51 va començar la investigació per la denúncia d’Ángela Figueruelo, catedràtica de la Universitat de Salamanca i una de les professores a les que s’haria falsificat la firma.

Avui també han declarat com a testimonis Alicia López de los Mozos i Clara Souto, professores que van denunciar que les seves firmes havien estat falsificades.

Un cop acabades les declaracions, la jutgessa ha decidit imputar a Alicia López de los Mozos, suposada presidenta del tribunal de treball de fi de curs del màster de Cifuentes que havia assegurat que la seva firma havia estat falsificada a l’acta d’avaluació. Així, la jutgessa María del Carmen Rodríguez-Medel ha decidit canviar la condició de testimoni que tenia López de los Mozos abans de fer la seva declaració, per la d’investigada per un presumpte delicte de prevaricació administrativa, i ha donat per acabada la seva declaració.

D’aquesta manera ja són quatre les persones que amb la condició d’investigats: Alicia López de los Mozos, Cecilia Rosado, Amalia Calonge i Enrique Álvarez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona