Política

Maite Selva relleva Català amb JxCat a Begur

L’exalcalde de CiU fa un pas al costat, tot i que continuarà a la part alta de la candidatura

La nova cap de llista coneix bé el consistori, on treballa i ja va ser edil

L’assemblea local del PDeCAT ha apostat per Maite Selva per liderar la candidatura de Sempre per Begur i Esclanyà –la marca local adherida al projecte de JxCat– a les eleccions municipals. Selva, de 49 anys, agafarà el testimoni de Joan Català, després de tres mandats al capdavant de l’anterior projecte de CiU, dos a l’alcaldia i el darrer a l’oposició. Català, però, continuarà entre els llocs de la llista amb possibilitats de representació per governar.

La nova cap de llista és diplomada en relacions públiques i té un màster en màrqueting i relacions públiques. Treballa a l’Ajuntament de Begur des del 1995, on ha desenvolupat diferents tasques, fet que li garanteix un bon coneixement de l’organigrama municipal i de l’estat de l’administració local. També té experiència en la gestió de govern, després d’haver estat regidora d’Ensenyament, Gent Gran i Participació Ciutadana en els dos mandats de Català a l’alcaldia.

Per la nova candidata, una de les principals apostes de la llista és “oferir a la gent de Begur un govern municipal basat en el rigor i que tingui una direcció i prioritats clares enfocades a cuidar el poble i la gent”. Selva considera també de vital importància que la llista de Sempre per Begur i Esclanyà obtingui un suport clar que eviti “un govern municipal dèbil” com l’actual.

LA XIFRA

8
anys
va ser Maite Selva regidora del govern local (2007-2015). A les darreres eleccions anava cinquena i no va prendre possessió de l’acta per incompatibilitat.

Mes-UpM recupera Jordi Carreras

Una de les novetats el 26-M, al poble, serà la candidatura de Mes-UPM, amb Jordi Carreras com a cap de llista, i la defensa de la participació dels veïns del poble en les decisions del consistori –ja han fet diverses reunions– i del patrimoni natural del municipi, en un moment de màxima preocupació per l’escalada constructora. Carreras ja va liderar la llista del PSC al 2011, però no va prendre possessió de l’acta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

àfrica

Tropes russes entren en una base que acull soldats nord-americans a Níger

barcelona
política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona
Àlex Neira
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres (PSC)

“Venia de fer de policia amb molts quilòmetres de carrer”

Sant Andreu de Llavaneres
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona
política

Estudiants desencantats