Política

Josep Coll aspira a recuperar l’alcaldia per al PSC a Palamós

Josep Coll es presenta a Palamós amb el propòsit de recuperar l’alcaldia per al PSC i agafar el relleu de Teresa Ferrés, que va ser alcaldessa socialista durant dotze anys. El candidat concorre a les eleccions amb “l’aval de la seva experiència com a regidor al govern municipal”, en l’àrea de Seguretat, Mobilitat, Via Pública i Mercats, entre el 2011 i el 2015, i amb la voluntat de “no deixar perdre el llegat de l’alcaldessa Ferrés”.

“Som alternativa de govern i ens presentem amb aquesta voluntat. El PSC va fer una feina excel·lent com a govern durant dotze anys i reivindiquem el llegat d’aquella gestió en benefici de la comunitat. Tenim el propòsit de recuperar dinamisme i lideratge per a Palamós”, va destacar Coll, durant la presentació de la candidatura, dimarts, al Museu de la Pesca.

Coll vol elaborar i executar un pla integral per a la zona del Tennis, que inclou la construcció d’una zona esportiva; la reforma del Molí del Vent per convertir-lo en un espai amb capacitat per poder-hi organitzar esdeveniments culturals, i la reforma del passeig de mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia