Política

Elisenda Pérez vol “obrir” l’Ajuntament de Calonge

Elisenda Pérez ha presentat la candidatura de la seva formació, Avancem Calonge i Sant Antoni, amb l’objectiu de convertir de nou l’Ajuntament del municipi en la casa de la vila, crear l’àrea de pagesia i paisatge i l’àrea d’igualtat, obrir els patis de les escoles en horari no lectiu i, finalment, apostar pel turisme de pagès i el turisme esportiu. Pérez ha denunciat el pèssim manteniment de les urbanitzacions i que en l’actualitat l’Ajuntament es tracti com una empresa privada que ha de tenir beneficis a final d’any. El superàvit, ha manifestat, el converteix en un ens ineficient, socialment parlant.

Elisenda Pérez anirà acompanyada en els tres primers llocs per Josep Abellí, Almudena Páez i Marc Clara. Durant la presentació, Joan Ignasi Elena ha destacat que l’Elisenda es presenti sola, sense cap força política al darrere, un fet que, segons ell, demostra “el coratge, la valentia i la convicció de ser servidora pública per vocació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia