Política

Els caps de llista de 16 municipis, cara a cara

El Punt Avui posa en marxa un cicle de debats electorals, en col·laboració amb 16 mitjans i entitats locals de les comarques gironines, que començarà el 13 de maig

La campanya de les eleccions municipals arrenca aquesta mitjanit i també es posen en marxa els debats electorals d’El Punt Avui, en col·laboració amb setze mitjans de comunicació i entitats locals. La celebració d’aquests debats permetrà posar cara a cara els alcaldables de setze municipis de les comarques gironines, en alguns casos com a única vegada en la campanya, perquè confrontin programes, propostes i projectes per a la seva població. Aquest actes estan pensats com un servei a la ciutadania i, per tant, són oberts als ciutadans i per dur-los a terme s’han triat espais emblemàtics i que tinguin una gran capacitat de públic.

Les poblacions on reunirem els caps de llista són Girona, Figueres, Olot, Blanes, Salt, Lloret de Mar, Palafrugell, Banyoles, Maçanet de la Selva, Santa Coloma de Farners, Palamós, Vidreres, la Bisbal d’Empordà, Anglès, Sant Feliu de Guíxols i Cassà de la Selva. En alguns casos, són els mateixos mitjans de la localitat els que porten el pes de l’organització i, en altres, El Punt Avui s’encarrega del màxim de detalls de l’acte. Els debats començaran el 13 de maig amb Lloret de Mar i es clouran el dia 23, amb Blanes i Palafrugell –vegeu els horaris de tots els debats en la peça que acompanya aquesta informació–. De tots ells, El Punt Avui en farà una àmplia cobertura informativa per als seus lectors a través de les diverses plataformes d’aquest mitjà, com són el paper, el web i la televisió.

El cicle de debats d’El Punt Avui és un clàssic en les eleccions municipals a les comarques gironines i sempre s’ha caracteritzar per ser un èxit de públic, amb plens absoluts a tots els municipis. Els mitjans i entitats amb qui col·laborem en aquesta ocasió són Televisió de Girona, TV Costa Brava, Tramuntana TV, Ràdio Banyoles, Banyoles Televisió, Ràdio Olot, Olot Televisió, Nació Garrotxa, La Comarca d’Olot, Ràdio Sant Feliu, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Cassà, Cassà Digital, Fòrum Salvador Espriu, Ràdio Palafrugell i l’Ajuntament de Blanes. Cal destacar, també, la col·laboració de tots els ajuntaments on s’organitzen els debats per facilitar els espais públics on se celebren i posar a l’abast tota la logística necessària.

LA DATA

13-05-19
Comencen els debats
d’El Punt Avui amb el de Lloret de Mar. I es clouran el dia 23 amb Blanes i Palafrugell.
16
mitjans i entitats locals
col·laboren amb El Punt Avui en l’organització d’aquest cicle de debats electorals.

L’agenda dels debats

13 de maig

Lloret de Mar. A les set de la tarda, al Teatre Municipal.

14 de maig

Girona. A dos quarts de nou del vespre, a l’Auditori Josep Irla.

15 de maig

Maçanet de la Selva. A les set de la tarda, a La Societat.

16 de maig

La Bisbal d’Empordà. A les sis de la tarda, al Teatre Municipal.

Salt. A les set de la tarda, a Les Bernardes.

20 de maig

Olot. A les vuit del vespre, al Teatre Municipal.

21 de maig

Palamós. A les sis de la tarda, al Teatre La Gorga.

Sta. Coloma de Farners. A les set de la tarda, a l’Auditori.

Vidreres. A les set de la tarda, al Casino.

22 de maig

Sant Feliu de Guíxols. A partir de les sis de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer.

Banyoles. A les vuit del vespre, al Teatre Municipal.

Anglès. A les set de la tarda, a la sala polivalent de la Burés.

Cassà de la Selva. A les vuit del vespre, al Centre Recreatiu.

23 de maig

Blanes. A les vuit del vespre, al Teatre Municipal.

Palafrugell. A les sis de la tarda, al Teatre Municipal.

Més de 200 entrevistes a alcaldables

Aquest diari haurà entrevistat, quan finalitzi la campanya d’aquestes eleccions municipals, més de 200 alcaldables de les comarques gironines. Les entrevistes es van començar a publicar en format paper i també al web l’11 de març passat de manera diària i ininterrompuda. En concret, hem donat a conèixer les propostes dels caps de llista de les formacions polítiques amb representació en el ple dels municipis de més de 3.000 habitants. D’aquesta manera, El Punt Avui continua fidel al seu compromís amb la informació local i una vintena de periodistes s’han dedicat plenament a aquesta tasca durant tots aquests dies. Un ampli desplegament que també ha servit per informar –i es continuarà fent en aquests dies de campanya– de totes les novetats relacionades amb la presentació de caps de llista, de candidatures i de programes electorals. De fet, el desplegament per les municipals ja el vam iniciar el mes de maig passat, ara fa un any, amb la publicació d’una quarantena d’anàlisis polítiques i municipals, a través de les quals es va oferir una radiografia de la situació de les principals poblacions en aquell moment. També vam entrevistar més de 200 alcaldes de la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia