Política

Tremosa justifica el crèdit de 2,6 milions al DiR i recorda a les empreses que hi ha altres línies disponibles

El PSC-Units denuncia que el Govern ha atorgat els ajuts “per la porta del darrere i d’amagatotis”

El conseller d’Empresa en funcions, Ramon Tremosa, ha justificat el crèdit de 2,6 milions d’euros que li va atorgar a DiR el Govern i que forma part de la Línia de reactivació industrial post Covid-19. En la sessió de control als consellers, el diputat del PSC-Units Òscar Ordeig ha retret a l’executiu que ha atorgat l’ajut “per la porta del darrere i d’amagatotis” i ha preguntat “quin sentit té destinar el 30% [del crèdit] a una sola empresa”. Tremosa ha defensat que la cadena de gimnasos té mil treballadors, que és “la primera de Catalunya i la tercera de l’Estat” i que “va guanyar diners el 2019”.

“Vam atendre el pla de viabilitat; va estar tancada vuit mesos per decisió de l’autoritat sanitària i amb la crisi social i emocional que vivim, l’esport és més necessari que mai”, ha argumentat.

“No cola”, ha replicat Ordeig, que ha demanat al Govern que doni suport “a tot el sector esportiu, però amb la màxima exigència i amb transparència, publicitat i rigorositat”. A més, ha demanat al Govern en funcions que atengui les queixes de les empreses que “no s’han assabentat dels ajuts” i “estan indignats perquè no els arriba el finançament”. El diputat socialista ha dit que no nega la dimensió del DiR però ha dit que cal fer “tots els ajuts igual”.

El conseller d’Empresa ha dit que el Govern disposa de diverses línies i ha fet una crida a totes les empreses “de tots els sectors econòmics” perquè sàpiguen que “totes aquestes línies estan disponibles”. Finalment, ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que no posi en marxa més ajuts, ja que considera que és “qui té tot el múscul de recaptar impostos i els fons europeus”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Puigdemont avisa que Catalunya no pot ser el “flotador” del PSOE

barcelona
FIGUERES

Concentració antimonàrquica davant la Fundació Gala-Dalí

FIGUERES
COREA DEL NORD

El règim de Kim Jong-un efectua noves proves d’armes al mar Groc

BARCELONA
REGNE UNIT

Londres rebutja la proposta de Brussel·les per a la mobilitat dels joves

BARCELONA

Duel contingut entre Israel i l’Iran

BARCELONA

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya es tanca amb el PNB i EH Bildu disputant-se l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera