Política

opinió

Treballant per la Girona del futur

Una ciutat adaptada als nous temps i unes gironines i uns gironins més preparats per a aquests nous temps

Ara fa un any que els regidors i regidores d’Esquerra Republicana de Catalunya a Girona vam fer un pas. Ha estat un any complex. La ciutat i el país estava en un moment difícil, però no vam dubtar. Per responsabilitat amb la ciutat i amb el moment, vam fer un pas endavant i ens vam arremangar. Perquè la ciutadania ho necessitava, perquè Girona ho requeria. Ho tornaríem a fer, sens dubte.

Un any després, estem satisfets de la feina que hem fet des del primer dia. Perquè hem pogut posat els barris i la seva gent al centre de l’acció de l’Ajuntament. És cert que ens vam trobar dificultats. Ens vam trobar projectes aturats, necessaris perquè la ciutat avanci, però encallats des de feia massa temps. I la feina incansable dels meus companys i companyes ha tingut fruits i hem aconseguir impulsar aquests projectes pendents.

Des del govern de Girona hem sumat esforços i hem aportat la nostra sensibilitat social, feminista, amb perspectiva de gènere i mediambiental per fer de Girona una ciutat més justa i més sostenible. Treballant perquè Girona sigui l’avantguarda de la futura República catalana. Compromesos amb la llengua, els objectius nacionals i els seus valors, que es basen a potenciar una societat emprenedora, inclusiva, respectuosa amb la diversitat, profundament pacífica i democràtica.

Des del govern tenim molt clar que seguirem treballant per fer avançar Girona. Per augmentar el nivell d’exigència, per ser més útils a la gent. Seguirem treballant per la renovació de les polítiques i les maneres de funcionar de l’Ajuntament. I seguirem amb el compromís de posar les bases per a la Girona del futur; una ciutat adaptada als nous temps i unes gironines i uns gironins més preparats per aquests nous temps.

I ho fem com sempre, al costat de la gent. Tenim molt clar el camí que hem de seguir, i no és cap altre que fer tot el que estigui a les nostres mans per millorar les condicions de vida de la nostra ciutadania. Construir la Girona del futur implica protegir l’estil de vida i la qualitat de vida dels gironins i les gironines.

Hem fet molta feina, però encara en queda molta per fer. La complexitat de la gestió dels efectes de la pandèmia ens ha de servir per fixar aquests horitzons d’una Girona adaptada als nous temps. Estem compromesos a continuar treballant per posar els pilars de la Girona del futur, desencallant projectes i posant les persones i els barris al centre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona