Política

política

Moguda antirepressiva per l’1 d’octubre

Els moviments de suport a represaliats organitzen mobilitzacions i xerrades amb epicentre a la Model

El col·lectiu rebutja la proposta d’una llei d’amnistia

Una jornada de reivindicació non stop, des de primera hora del matí fins al vespre, amb marxes, xerrades i manifestacions. Aquest és el plantejament que fan els col·lectius de suport als represaliats de l’independentisme en la jornada de l’1 d’octubre.

La presó Model serà l’epicentre de les accions reivindicatives i els membres de CDR processats per terrorisme en el marc de l’operació Judes, centraran els debats que s’hi faran aquell dia.

Fins a l’antic penitenciari d’homes de Barcelona hi confluiran tres columnes de marxa a peu que arrencaran a primera hora del matí de Montcad i Reixach, Badalona i Sant Feliu de Llobregat. També hi arribarà una columna de motoristes, que sortirà de Sitges i una de cotxes provinent de Sant Cugat.

A migdia es durà a terme l’acte polític amb el títol Operació Judas, Judici al poble català , amb la intervenció de Jordi Pesarrodona i detinguts i encausats en aquest cas. A la tarda es farà una manifestació des del carrer Entença fins a la seu de la Guàrdia Civil a la travessera de Gràcia.

Els actes de l’1 d’octubre no giraran a l’entorn del debat sobre la llei d’amnistia. El manifest que s’hi llegirà, i que és molt crític amb l’actuació de la Generalitat que es titlla de “persecució a l’independentisme”, no en parla.

A més, en la presentació dels actes, aquest matí, els organitzadors han desestimat de forma explícita fer costat a l’estratègia que busca aconseguir aquesta llei d’amnistia. “L’única solució és la independència”, ha defensat l’advocat César Lagonigro. “Amnistia de què, del fet d’haver anat a votar?”, s’ha preguntat Jordi Pesarrodona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia