Política

Carod fa un encès elogi de Niubò i demana el vot al tàndem amb Benach

ERC

El president d'ERC i vicepresident català, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha demanat avui el vot per a la candidatura a dirigir Esquerra que lideren Ernest Benach i Rafael Niubò amb un encès elogi cap a aquest últim, que opta a la secretaria general del partit a les eleccions d'aquest dissabte.

En una nota en el seu blog a Internet, www.carod.cat/seccions/bloc/bloc.asp, Carod ha afirmat del seu anterior secretari general en la conselleria de la vicepresidència: "un polític sòlid, rigorós, solvent, d'aquells que mai no et fan quedar malament i de qui no t'has d'avergonyir perquè et representi".

"És un optimista sensat, que tant en el Govern com en el partit ha demostrat que hi ha un independentisme que va associat a eficàcia, a èxit i a victòria", ha subratllat Carod, que de forma gràfica ha remarcat: "Aquest home és una màquina".

En aquest sentit, Carod ha fet un llarg recorregut per la biografia personal del seu excol·laborador i ha recordat que el 1977 va crear una escola esportiva al barri barceloní de les Corts "amb quatre monitors" que ara compta amb 80.000 afiliats en transformar-se en la Unió Barcelonina d'Entitats Esportives.

Carod ha recordat que el 1993 Niubò va entrar a presidir la Confederació Europea d'Esport i Salut i "se la va trobar amb dos milions d'afiliats i en deixar la presidència (2003) aquests ja s'havien convertit en 15 milions".

"A l'assumir la presidència d'ERC a Barcelona (2001) va passar el partit de només 500 militants a 1.300. Rafael ha entrat en política perquè vol al país i vol que funcioni millor i, en tot allò que pugui, que Catalunya sigui millor", ha abundat Carod, que també atribueix a la gestió de Niubò en la Generalitat que s'hagi passat d'una federació esportiva catalana reconeguda internacionalment en l'etapa de CiU a que en l'actualitat siguin tretze.

Carod té clar: "a Catalunya i a ERC li fa falta gent com Niubò al capdavant. Per això, crec que és el millor candidat a la secretaria general d'ERC, el més capacitat per arremangar-se, entrar a la seu de Calàbria i convertir-la, veritablement, a la seu nacional d'un partit modern, obert, descentralitzat i amb vocació de majories. Per tot això penso votar aquest dissabte, per tot això votaré el tàndem Benach-Niubò".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat Francès

Macron viatja a Nova Caledònia en una “missió” de diàleg

Barcelona
Estat espanyol

L'Audiencia Nacional anul·la la primera condemna a Villarejo

Barcelona
política

Marta Molina: “Sóc conscient que puc anar a la presó”

barcelona

El Suprem empara Puigdemont per parlar de "corbs togats"

madrid
Estat espanyol

El govern espanyol retira “definitivament” la seva ambaixadora a l’Argentina

Barcelona
política

Aragonès convoca per al 10 de juny la constitució del Parlament

barcelona
política

El Consell de la República demana una “estratègia compartida” a l’independentisme

barcelona
estat espanyol

Milei apuja el to contra Sánchez

barcelona
Política

Illa ja no descarta a Junts ni al PP

barcelona