Política

política

“Al costat de la gent, al costat de Catalunya”, lema de campanya d’ERC

Els republicans preparen uns 200 actes en campanya, entre els quals en destaca un a Ginebra per primer cop

“Al costat de la gent, al costat de Catalunya” és el lema que ha triat ERC per a la campanya electoral per al 12-M que s’inicia el 26 d’abril. Aquesta és la frase que apareix també al cartell oficial, on apareix el candidat, Pere Aragonès, presentat com a “President de Catalunya”, una condició que també miraran d’explotar al màxim per explicar la feina feta des del govern com a aval per a les noves propostes per al país en què focalitzarà la campanya. “Tenim propostes i ganes de debatre-les”, ha exposat la portaveu d’ERC, Raquel Sans, que també ha explicat que insistiran en el missatge que el socialista Salvador Illa representa Madrid, i que el de Junts, Carles Puigdemont, es representa ell mateix, mentre Aragonès vol treballar pel conjunt de Catalunya.

Els republicans han preparat una campanya “coral i diversa”, amb uns 200 actes previstos en diversos formats arreu del país en què participaran “moltes cares”. Entre ells, destaca com a novetat l’acte que celebraran el 28 d’abril a Ginebra amb la presència de la secretària general, Marta Rovira, i el diputat també exiliat a Suïssa, Ruben Wagensberg, a què s’uniran Aragonès i el president del partit, Oriol Junqueras. “No podem parlar de normalitat ni passar plana amb ells a l’exili”, ha justificat Sans. El tret de sortida serà a Barcelona i el final, a Tarragona, mentre destaca també un acte a Pineda de Mar el 4 de maig. Aragonès, que aquest divendres anirà al míting final d’EH Bildu, també rebrà en campanya el suport de representants de la formació basca i del BNG.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires

Armènia i l’imperatiu de la memòria

Barcelona
la crònica

Suport a Sánchez, en família