Política

POLÍTICA

Infraestructures, habitatge i ocupació prioritats del PSC per al Ripollès

Sílvia Paneque ha explicat que el desdoblament i modernització de l’R3, la construcció de la variant de la N-260 i la millora de l’escorxador són imprescindibles per a la comarca

Sílvia Paneque, cap de llista dels socialistes gironins, ha estat avui de visita a Campdevànol i Ripoll acompanyada dels regidors de Campdevànol Xavier Capdevila, Ripoll Enric Pérez i l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart per exposar la prioritat del PSC per a la comarca. “Allò que ja reivindicàvem el 2021 per al Ripollès, ho continuem reivindicant aquest 2024, perquè no han arribat inversions a la comarca durant aquests anys.

Continuem parlant de l’R3 i el seu desdoblament i modernització i del túnel d’Aiguafreda el Figaró que milloraria la mobilitat i els temps de desplaçament a Barcelona. Continuem parlant de la N-260, de la que la Generalitat encara no ha executat els projectes. I també, incorporen la necessària millora de l’escorxador. Hi ha hagut càrrecs de màxim nivell d’aquesta comarca a la Generalitat de Catalunya i no han fet res perquè aquesta inversió arribés. Una inversió que donaria sortida als petits ramaders i a grans empreses que permetries la dinamització econòmica de la comarca. Els socialistes han estat qui ho han introduït als pressupostos d’enguany, tot i que finalment no es van aprovar” ha explicat Paneque.

La candidata socialista de les properes eleccions catalanes a la demarcació, Sílvia Paneque, ha afegit que “un altre tema important que abordarem, no només a l’àmbit català, sinó de manera especial a la comarca i a municipis com Ripoll o Camprodon, és el tema de l’habitatge. No és només la falta habitatge de construcció pública, sinó que també en el cas de Ripoll cal la millora i rehabilitació dels habitatges del nucli antic. Aquestes cases actualment estan tancades perquè no es poden habitar, ens hem compromès a treballar per aquest tema a la comarca i facilitar així l’accés a l’habitatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

xina

Xi Jinping viatja a Europa per estrènyer relacions bilaterals

barcelona
argentina

Milei acusa Sánchez de posar en risc les dones i la unitat d’Espanya

barcelona
estats units

Les universitats es preparen per afrontar actes propalestins en les cerimònies de graduació

barcelona
política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona

La llavor de la dignitat

Banyoles
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel