Política

El PSC vol més recursos, infraestructures i reforç de seguretat als municipis costaners a l’estiu

Millora dels recursos dels Mossos a Girona, la nova comissaria de la policia local de Cassà de la Selva o la construcció del nou parc de Bombers de la Vall d’Aro, propostes de Víctor Puga

Sílvia Paneque i Víctor Puga han estat avui visitant la comarca de La Selva per presentar les mesures en seguretat per a les comarques gironines. L’alcalde de L’Escala del 2015 a 2022 i número dos de la candidatura del PSC, Víctor Puga ha explicat que “la seguretat també és un dret de la ciutadania. I el govern ha de fer possible aquest dret a través d’una política efectiva i responsable. Els Mossos d’esquadra, per la seva condició de policia de Catalunya, tenen un paper preponderant en aquesta aposta comunitària i és indispensable que exerceixin les seves competències en col·laboració amb les altres forces de seguretat presents al país: les policies locals i els cossos i forces de seguretat de l’Estat, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil”.

“El bon funcionament de la policia té a veure amb els recursos de què disposi, ampliar la capacitat per arribar a tot el territori i assegurar la millor formació dels agents. Per aquesta raó és central reforçar el paper de les juntes locals de seguretat, en les quals tots els cossos de seguretat i els representants polítics analitzen i responen als problemes en aquesta matèria com ara l’increment de la població a les ciutats costaneres durant la temporada d’estiu, per a la qual són necessàries les campanyes de reforç estival” ha afegit el candidat socialista, Víctor Puga.

Algunes de les propostes que els socialistes han incorporat al seu programa gironí en l’àmbit de la seguretat són la millora dels recursos dels mossos d’esquadra a la ciutat de Girona, ampliació de les instal·lacions policials a la demarcació, la construcció de la nova comissaria de la policia local de Cassà de la Selva, el reforç dels recursos policials per garantir la cobertura de seguretat més àmplia al Pla de l’Estany o la construcció del nou parc de Bombers de la Vall d’Aro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona
colòmbia

Colòmbia notifica formalment a Israel la ruptura de relacions diplomàtiques

barcelona
Política

Vergés sosté que l’estació del TAV a l’aeroport és “absolutament prioritària”

vilobí d’onyar
estats units

El jutge aclareix Trump que l’ordre de silenci només l’afecta fora del tribunal

barcelona
estat francès

Desallotgen una protesta propalestina a la Sciences Po de París

barcelona
memòria

El TSJC considera que la protesta contra la tortura no és transversal

barcelona
societat

El PSC demana al govern una resposta serena a les pintades en establiments

girona