Política

POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

La cap de llista d’ERC recorda la rebaixa del 30% de les taxes universitàries entre les mesures del govern de Pere Aragonès

Demana que la gent vagi a votar el 12-M “pensant en un país lliure”

La cap de llista d’Esquerra Republicana al Parlament per la circumscripció de Girona, Laia Cañigueral, la número 3 de la candidatura, Anna Torrentà, i el representant de Jovent Republicà a la candidatura, Àlex Esteba, s’han trobat amb un grup de joves de la demarcació per parlar de les polítiques que els preocupen pel present i pel futur del país. Cañigueral ha explicat que el jovent necessita que ERC lideri el govern de Catalunya i ha recordat mesures que els republicans han impulsat els darrers tres anys com la limitació del preu dels lloguers, la rebaixa d’un 30% de les taxes universitàries o el repartiment gratuït de productes menstruals reutilitzables.

Des de Figueres, en el marc de les Festes de la Santa Creu, Cañigueral ha advertit “que no es deixin enganyar per l’extrema dreta i totes les mentides que fan circular per xarxes”. Així mateix ha apuntat que “és necessari que el 12 de maig ningú es quedi a casa i es vagi a votar i que es faci pensant en un país lliure i un present més just”. Cañigueral ha reivindicat que “des que Esquerra governa, les coses estan canviant”.

T-Jove fins als 30 anys

Algunes de les altres mesures que ha posat en relleu han estat l’impuls al transport públic amb l’entrada en funcionament de la T-Jove fins als 30 anys i a tot el territori o el foment de la llengua catalana amb la posada en marxa del nou canal SX3 i la Plataforma 3Cat, que ha permès augmentar el nombre de sèries i contingut audiovisual de qualitat amb llengua catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Tot a punt per al 12-M: Més de 5,7 milions d’electors podran votar en 8.940 meses

barcelona
Guerra a Europa

Ucraïna assegura haver frustrat un atac terrorista a Kíiv planejat per Moscou

Barcelona
Guerra a Gaza

Israel ordena evacuar més barris de Rafah

Barcelona

Consens pels reptes i no en les receptes

Girona
Àngel González
President de la Coordinadora de Memòria Democràtica del País Valencià

“La llei que impulsen el PP i Vox no és de concòrdia, sinó de discòrdia”

BANYOLES

Desmemòria ultra

Banyoles

Jornada (a) reflexió

Banyoles
Ricard Chulià
Periodista i autor del llibre “País Valencià. Eixida d’emergència”

“La Comunitat Valenciana no és viable, però el País Valencià sí”

Banyoles
La crònica

Ressaca final republicana