Política

Camacho anima a votar contra l'Europa de l'atur que representa el PSC

Coincideix amb CiU i promet limitar les hectàrees protegides al Canal Segarra-Garrigues

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha animat avui els catalans a votar "contra l'Europa de l'atur que representen els socialistes" a les eleccions del 7 de juny, i ha presentat al seu partit com el "canvi responsable" a Espanya i el veritable "vot útil".

Si els socialistes catalans usen en els seus cartells la imatge del dirigent del PP Aleix Vidal-Quadras per mobilitzar el seu electorat, avui Sánchez-Camacho ha associat PSC i PSOE amb la desocupació per intentar guanyar suports en les europees.

En una visita a l'Aplec del Caragol de Lleida, Sánchez-Camacho, acompanyada de l'exconseller de la Comunitat de Madrid Santiago Fisas, que ocupa el número 23 de la candidatura popular, ha contraposat la gestió econòmica de l'etapa del govern del PP amb la de l'actual Executiu socialista.

"Som el veritable canvi, però el canvi responsable", ha afirmat la presidenta del PP català, subratllant el perfil moderat del seu partit.

Ha destacat que el PSOE i el PSC representen "el passat" i l'"atur", i en canvi el PP implica "l'Europa de la riquesa, de la creació de llocs de treball i dels sectors productius".

Ha recordat que el grup popular europeu és el de "més pes" en l'Eurocambra, i ha donat per fet que no quallaran les campanyes publicitàries del PSC i PSOE en contra del seu partit.

Ha culpat els governs català i espanyol de la "desafecció" que senten actualment els ciutadans davant la classe política, i ha alertat que si José Montilla i José Luis Rodríguez Zapatero segueixen al capdavant, respectivament, dels executius català i espanyol "agreujaran més la crisi" a Catalunya i a la resta d'Espanya.

Per una altra banda, i coincidint amb la promesa feta pel candidat de CiU, Ramon Tremosa, Camacho ha assegurat que el seu partit vetllarà des del Parlament europeu per "limitar" el nombre d'hectàrees definides com a Zona Especial de Protecció per a les Aus (ZEPA) al canal Segarra-Garrigues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESTAT FRANCÈS

Macron agraeix a Biden “el respecte i la lleialtat” cap als aliats europeus

BARCELONA
DINAMARCA

El mòbil polític no és la hipòtesi prioritària en l’atac a la primera ministra danesa

BARCELONA
GUERRA A GAZA

Israel rescata quatre ostatges en una acció que causa més de 200 morts palestins

BARCELONA
DINAMARCA

Condemna unànime a l’atac a la 'premier', que pateix danys cervicals lleus

BARCELONA
UNIÓ EUROPEA

Itàlia, Letònia, Eslovàquia i Malta ja voten a les europees

BARCELONA

“Queda constituït el Parlament de Catalunya”

Banyoles
David Madí i Cendrós
Empresari i autor del llibre “Merèixer la victòria”

“El nostre esforç és resistir, però resistir és el contrari de guanyar”

Barcelona
eleccions europees del 9-J

L’amnistia i el Parlament, al centre de la campanya

barcelona
Israel defensa la moralitat del seu exèrcit

Israel defensa la moralitat del seu exèrcit