Política

CORNELLÀ DEL TERRI

CiU aposta pel relleu generacional

Salvador Coll, de 28 anys, substitueix com a alcaldable el veterà Jaume Figueras

Jaume Figueras, alcalde en el mandat 2003-2007, actual portaveu de l'oposició i present al consistori des del 1995, no serà el pròxim cap de llista de CiU a Cornellà del Terri. Per recuperar l'alcaldia que va perdre fa quatre anys, la federació nacionalista ha optat per rejovenir la candidatura i presentarà d'alcaldable Salvador Coll, de 28 anys, president de CDC al municipi i excap comarcal de Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). La federació va fer oficial ahir el nomenament, que va causar sorpresa en alguns sectors. Jaume Figueras –a qui CiU va agrair la feina feta, en un comunicat– va declinar comentar la decisió del seu partit.

Coll, que treballa en el sector del màrqueting i els mitjans de comunicació, va manifestar ahir que pretén fer una llista en què es combini gent jove amb d'altres que ja tinguin experiència. “No hem concretat si Jaume Figueras hi serà, ell sap que té les portes obertes, i dependrà d'ell mateix ”, va declarar en relació amb la possible entrada a la llista del seu predecessor.

Pluralitat i gestió

Un altre aspecte rellevant de la nova candidatura de CiU serà –va dir Coll– que mirarà de ser representativa de les diferents sensibilitats del municipi i amb prou capacitat per gestionar l'Ajuntament en una època complicada.

D'altra banda –hi va afegir–, es procurarà posar fi a l'ambient crispat que hi ha hagut els últims anys en la vida política de Cornellà: “L'endemà de les eleccions serem els representants de tots els ciutadans”, va dir Coll. Quant al programa de govern, l'alcaldable va avançar que es donarà suport a l'empresa i als joves emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA