Política

Reixach serà l'alcaldable de CiU a la Vall de Bianya

Santi Reixach serà l'alcaldable de Convergència i Unió (CiU) a la Vall de Bianya. És una de les sorpreses de les llistes que la federació està confeccionant a la Garrotxa, perquè substitueix en aquest lloc un dels valors joves i més consolidats de CiU a la comarca, l'actual alcalde Albert Busquets. Aquest ha decidit no repetir com a alcaldable, ja que té la feina en un poble de la rodalia de Girona, on s'ha traslladat a viure. Busquets, quan s'acabi el mandat actual, haurà estat alcalde de la Vall de Bianya durant els últims dotze anys.

Per la seva banda, Santi Reixach és, en l'actualitat, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Vall de Bianya i és un dels responsables del consell municipal de Turisme. Reixach, la mà dreta de l'alcalde actual, és al consistori de Bianya des de fa vuit anys. CiU encara no l'ha nomenat oficialment candidat a l'alcaldia de Bianya, cosa que farà durant els pròxims dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.