Política

Xixona presenta signatures per desdoblar la carretera

Esquerra Republicana entrega 2.000 signatures en favor del desdoblament de la CV-800 entre Xixona i Mutxamel

Esquerra Republicana del País Valencià ha presentat en la Conselleria d'Infraestructures i Transports quasi dos mil signatures per demanar el desdoblament de la CV-800 de Xixona a Mutxamel i que s'habiliten zones d'avançament des de Xixona a Alcoi, així com zones per poder entrar als camins rurals.

El regidor d'Esquerra-Xixona, Joan de Déu Martines, ha declarat que 'aquesta és una infraestructura bàsica perquè la indústria puga abaratir els costos de transport i puga ser competitiva i, en un futur, enllaçar-la amb el Corredor Mediterrani de mercaderies. A més a més, amb la nova entrada de fem de Castelló, es duplicaran el nombre de camions en trànsit per aquesta carretera. A tot açò li hem de sumar que a part de la indústria tradicional tenim una de les empreses més grans del sud del País Valencià, Arbora & Ausonia'.

Per la seua banda, el president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha declarat que 'amb aquesta campanya d'arreplegada de signatures, Esquerra intentarà millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, dinamitzar l'economia de Xixona i contribuir a que més empreses decidisquen instal·lar-se als seus polígons industrials. Unes bones comunicacions són la base d'una bona economia' i ha afegit que 'no entra en el nostre cap que s'invertisquen milers d'euro en infraestructures cap a la resta del món i, en canvi, cada vegada es tarde més en arribar d'un poble a l'altre dins del País Valencià'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona
rússia

El Kremlin continua entossudit a culpar Kíiv de l’atemptat

barcelona
polònia

Destituït i investigat per espionatge el cap de l’Eurocos

barcelona
política

Podem es desdiu i no es presentarà al 12-M

barcelona