Política

Esquerra Republicana de Xixona fa alternatives

Al programa electoral local fa un bon recull de propostes per a l'àmbit esportiu del poble

Esquerra Republicana ha presentat el seu programa esportiu on es ressalta que l'esport és el mecanisme principal per a la integració i per a la salut de la ciutadania.

El regidor d'Esquerra-Xixona, Joan de Déu Martines, ha declarat que “per a fer aquest programa ens hem reunit amb les associacions esportives de Xixona i hem arribat a la conclusió que és necessita, urgentment, un pla esportiu municipal coordinat entre els diferents nivells o edats i els diferents esports. A més a més, s'ha de promoure la coordinació entre els municipis propers, com La Torre de les Maçanes i Tibi. D'aquesta manera aconseguiríem que les escoles esportives tinguen un nombre adequat d'alumnes i se'n puguen crear de noves, com la de Pilota Valenciana”.

El portaveu d'Esquerra ha manifestat que també “hi ha una infraestructura imprescindible per a Xixona, el pavelló poliesportiu. Sabem que l'Ajuntament sol no pot realitzar aquesta obra sense cap tipus de subvenció. Per això, pensem que s'ha perdut l'oportunitat d'aprofitar els distints plans de promoció municipal que ha hagut a aquesta legislatura per finançar, almenys en part, la construcció del pavelló municipal. Nosaltres continuarem lluitant per aquest pavelló i esperem que els altres partits facen el mateix, allò important no és qui el fa, sinó que es faça. Quan s'afronta un projecte d'aquesta envergadura cal tindre una perspectiva de futur i dissenyar aquest pavelló com un centre polivalent on poder dotar de sales d'assaig al Grup de Danses, a l'ADA-Kàbiles o altres associacions i perquè siga un lloc d'entrenament per als diferents equips de tir.

Així mateix s'ha de dotar al pavelló d'un rocòdrom. Si, de moment, no és possible aquesta construcció s'hauria de tapar una de les pistes del poliesportiu. Tot i això, sense deixar de banda el manteniment de les actuals instal·lacions esportives, com la segon pista de tennis, el frontó i fer una pista de pàdel. Una altra infraestructura per la que cal treballar és condicionar l'actual piscina perquè es puga utilitzar durant tot l'any, ho siga, tindre una piscina coberta en condicions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia contra la dona de Sánchez es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona