Política

Les acampades s'estenen a Cerdanyola i Sant Cugat

Les acampades d'“indignats” s'estenen per diverses poblacions de la comarca com ara Cerdanyola i Sant Cugat, després que comencessin fa una setmana a Terrassa, on ha anat creixent i ja hi ha més d'un centenar de tendes distribuïdes al raval de Montserrat, però també per la plaça Salvador Espriu, els carrers de la Unió i Vila Nova i el passatge Joan Coromines. A les vuit del vespre es fa cada dia l'assemblea general i s'exposen les problemàtiques i les demandes amb què treballen les diverses comissions. A Sabadell l'acampada també està activa davant de l'ajuntament i, com en la resta, s'hi organitzen durant el dia tallers i xerrades sobre diverses temàtiques –com per exemple les retallades previstes a la sanitat– i s'hi fa cada dia una cassolada a les nou del vespre i una assemblea posterior.

En altres poblacions com és el cas de Cerdanyola l'organització és més recent, tot i que ja hi va haver activitat el dia de les eleccions. La plaça Abat Oliva n'és el punt neuràlgic i l'àgora de debat cada dia a les vuit del vespre. A Sant Cugat el moviment encara és més incipient, estan en fase de fer pancartes i començar a muntar la infraestructura per a l'acampada prevista per dijous.

Les reivindicacions, activitats, propostes i actes de les assemblees de cada acampada es poden seguir a través dels diversos grups de Facebook i Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona