Política

Mario Carbonell elegit conseller nacional d'Esquerra Republicana

La designació d'aquest regidor de Xixona ha estat feta per l'Assemblea del Congrés

El 26é Congrés Nacional d'Esquerra Republicana del passat dissabte 1 d'octubre elegeix a Mario Carbonell i Cremades, regidor a l'Ajuntament de Xixona, com a Conseller Nacional amb 463 vots.

Cal destacar que des de 2008 Mario Carbonell ja forma part del Consell Nacional com a representant de l'Alacantí, però ara serà per designació del Congrés Nacional cosa que permetrà nomenar a un altre representant per la comarca i ampliar la representació al màxim òrgan del partit entre congressos.

El regidor xixonenc d'Esquerra, declara que “a nivell personal és un gran orgull poder formar part d'aquest òrgan i ser la veu dels més de 7.000 militants d'Esquerra Republicana, cal ser present allà on puguem influir en les decisions que afecten als nostres ciutadans”.

Així mateix, el nou conseller nacional explica que “el Consell Nacional és el màxim òrgan entre congressos i on es prenen les decisions de les grans línies estratègiques d'Esquerra Republicana, però a més és el lloc idoni per a poder estar en contacte directe i permanent amb tots els diputats, alcaldes i membres de l'executiva nacional”.

Al Congrés Nacional celebrat a Girona el passat 1 d'octubre, va assistir una nombrosa representació de la comarca de l'Alacantí, entre els quals es trobava el portaveu del grup municipal d'Esquerra a Xixona, Joan de Déu Martines, que afirma que “és una gran oportunitat per a tindre una veu directa al si del partit, amb la direcció nacional i amb tots els càrrecs legislatius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona
política

Els homes joves són els més espanyolistes, segons una enquesta d’Òmnium

barcelona
política

Aprovada la partida urgent de 142 milions per fer front a la sequera

barcelona
política

El Parlament convalida el decret per salvar 1.850 milions dels pressupostos fallits

barcelona
orient mitjà

Creixen els temors d’una incursió de l’exèrcit israelià a Rafah

barcelona
judicial

La Fiscalia de l’Audiència Nacional veu terrorisme al cas del Màgic

barcelona
orient mitjà

Von der Leyen demana a Israel i l’Iran que frenin l’escalada

barcelona
índia

Arrenca el procés electoral més gran i més llarg del món

barcelona

Israel llança un atac limitat de represàlia contra l’Iran

barcelona