Política

Dues joves de Silla encapçalen el nacionalisme juvenil de l'Horta Sud

Judit González i Maria Muñoz formen part d ela nova executiva triada a Alaquàs

En un mes les dos joves de Silla han estat immerses en l'organització i participació de congressos i assemblees del Bloc Jove per tal de renovar els seus òrgans de direcció. Judit ha estat elegida membre de la Coordinadora Nacional, encarregada dels moviments socials i Maria ha estat ha elegida Secretaria Comarcal, amb l'objectiu de dur endavant projectes per a consolidar el nacionalisme entre la joventut, seguint el treball que s'està fent a la comarca, gràcies als quals s'han obtingut els bons resultats electorals.

Maria Muñoz va destacar en la seua intervenció on va assegurar que cal continuar consolidant el projecte del Bloc Jove i de Compromís, amb la reconstitució dels col·lectius i la creació d'altres de nous, a més d'obrir-se a la participació de tots els i les joves de la comarca, encara que no estiguen en Compromís. Maria Muñoz estarà acompanyada per Joan Martínez (Catarroja) en la Secretaria d'Organització; Marta Miguel (Picassent) en la Secretaria de Finances; Irene Alfonso (Alaquàs) en la de Comunicació, i per Judit González i Christopher Zahonero, com a vocals. Un equip, doncs, de nova i renovada gent jove, amb il·lusió i ganes de treballar.

En el transcurs del Congrés Comarcal es reivindicaren la millora del transport públic de la comarca, oferint serveis nocturns el cap de setmana; la descentralització del transport públic amb la ciutat de València; una escola pública, en valencià i de qualitat; la protecció de l'Albufera i dels paratges naturals de la comarca; la creació d'ajudes a l'ocupació per a joves... La presència en el Congrès del jove diputat de Compromís, Fran Ferri, testimoniava la importància que té, per al projecte polític nacionalista, l'organització dels joves, als quals animà a prosseguir en la tasca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Biden i Trump acorden celebrar dos debats electorals televisats

barcelona
Països Baixos

L’extrema dreta arriba a un acord de coalició amb tres partits de centre i dreta

Barcelona
Suïssa

Condemnen un exministre gambià per crims contra la humanitat

barcelona
Política

Mor Imma Costa, alcaldessa de l’Ajuntament del Montmell durant 16 anys

política

Executiva d’ERC tot i que Junqueras s’oferís per liderar-la

barcelona
europa central

El primer ministre d’Eslovàquia, Robert Fico, ferit greu en un atemptat

barcelona
guerra a europa

Les tropes ucraïneses retrocedeixen a Khàrkiv davant l’avenç rus

barcelona
Política

La Fiscalia s’oposa a investigar la Mesa del Parlament per la ILP de la independència

barcelona
judicial

Boye demana ajornar les declaracions dels investigats del cas Tsunami

barcelona