Política

Enric Vengut proclamat secretari comarcal del Bloc de la comarca de la Marina

Es demanarà als ajuntaments de la comarca que la policia local no intervinga mai en accions de desnonament

Durant aquest cap de setmana, el Bloc Nacionalista Valencià de la comarca de la Marina tenia una cita important amb a celebració del seu VI Congrés Comarcal, en què els valencianistes han renovat els seus càrrecs, i han deixat patent la direcció política que ha pres el partit per treballar pel futur més immediat.

Sols es va presentar una candidatura per optar a la nova executiva comarcal, aquesta estava encapçalada per Enric Vengut, i va rebre el suport unànime de la militància. L'executiva la completen Xavi Tro (Secretari d'organització), Miquel Pastor (Finances), Anna Perís (Formació), Josep Rovira (Implantació i Acció Electoral), Dàmaris Soler (Acció electoral), Sergi Ferrús (Política municipal), Conxa del Ruste (Educació i sanitat), Dimas Montiel (Coordinació nacional), Mayte Far (Moviments cívics), Josepa Chorro (Medi Ambient), Xavier Pons (Economia), Maria Silvestre (Igualtat), i Gerard Fullana (Comunicació).

El nou secretari ha asseverat que el Bloc és l'únic partit que creu en les comarques com a forma d'organització del territori, per coordinar els pobles, i vertebrar el País Valencià.

Propostes de resolució

Durant el congrés s'han aprovat cinc propostes de resolució presentades pels propis militants. Entre els temes des les propostes estaven alliberament l'autopista AP-7, la sanitat a la comarca amb el reclam del servei d'urgències nocturnes d'Ondara, El Verger, Pedreguer i Gata, el manteniment de la línia 9 del tren i la connexió ferroviària Dénia-Oliva-Gandia, així com el suport als agricultors valencians.

Per últim, el Bloc va aprovar presentar en tots els ajuntaments de la comarca, una instància en què se li demanarà a l'alcalde o alcaldessa corresponent de cada poble a ordenar a la Policia Local que no participe en cap nova ordre de desnonament, i es demanarà que es tinga en consideració la possibilitat de la cancel·lació per part dels Ajuntaments de comptes bancaris d'aquelles entitats que executen desnonaments contra la ciutadania de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Asens descarta ara que els comuns fixin línies vermelles a Illa amb el Hard Rock

barcelona
Política

Suport de l’independentisme a Molina, en llibertat després de declarar per Tsunami

barcelona
guerra a gaza

Israel crida a consultes els ambaixadors a Noruega i Irlanda

barcelona
Política

Melero assumeix “l’error” per l’arxivament del cas d’Artur Mas sobre el 9-N al TEDH

barcelona
LLORET DE MAR

Acorden ajornar el ple en què es reclamava apartar un regidor

LLORET DE MAR
guerra a gaza

Noruega, Irlanda i l’Estat espanyol reconeixeran l’estat palestí dimarts que ve

barcelona
Alemanya

Adeu al centrisme alemany

Berlín
estats units

Trump finalment no testificarà en el seu judici penal per falsificar documents

barcelona

ERC+EUiA alerta de l’impacte a Sanfeliu de les obres de Montesa

L’Hospitalet de Llobregat