Política

Cent anys de socialisme a Banyeres de Mariola

Dissabte 23 de febrer es commemora la celebració del Centenari de la fundació del Partit en aquesta població

L'esdeveniment comptarà amb la realització d'un acte cívic al cementeri municipal a partir de les 17 hores en homenatge a tots els afiliats al llarg dels últims 100 anys

L'Agrupació socialista de Banyeres ve celebrant la fundació del Partit Socialista Obrer Espanyol mitjançant l'organització d'una sèrie d'activitats que van tindre el seu inici a finals de 2012.

Ara, i continuant amb la celebració d'aquesta efemèride, el PSOE anuncia la continuació dels actes commemoratius amb l'organització de l'exposició “La cridaven la dona arbre”, la qual estarà ubicada al col·legi Fundació Ribera del 25 de febrer a l'1 de març, complementant-se amb la xerrada que pronunciarà Sandra Conca amb motiu de la celebració de la Setmana de l'Arbre.

La programació continuarà el 2 de març al Llar del Pensionista on, amb l'actuació del grup folklòric “Aires de Mariola”, es donarà pas a l'obertura de la campanya “Aliments per a la solidaritat” en col·laboració amb el comerç local durant la setmana del 4 al 17 de març mitjançant la compra i aportació d'un quilo de productes sense data de caducitat.

El divendres 8 de març, i amb motiu de la celebració de la Setmana de la Dona, a les 20.30 hores al Patronat Valor, s'inaugurarà l'exposició titulada “Camí cap a la igualtat”, a cura de la Vice-síndica de Greuges, Emilia Caballero Álvarez. L'exposició hi romandrà fins el 17 de març.

Finalment, el dilluns 11 de març, a les 19 hores al Centre de Salut, es realitzarà una xerrada enfocada a futures mares a cura de l'associació “Mamantial y Luna Roja” de Villena sota la temàtica de la lactància i el part a casa, també amb motiu de la celebració de la Setmana de la Dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pere Rodríguez
Alcalde de Montmeló (PSC)

“És prioritari generar oportunitats d’habitatge”

Montmeló
Núria Badosa
Portaveu de Junts a Bescanó

“La tasca de governar hauria de ser més cooperativa”

Bescanó
Guerra a Gaza

L’Estat espanyol nega el permís per atracar a un vaixell amb armes per Israel

Barcelona
Estats Units

Dur interrogatori de la defensa de Trump al seu exadvocat, Michael Cohen

Barcelona
Guerra a Gaza

Sud-àfrica insta el Tribunal Internacional de Justícia a evitar l’ofensiva a Rafah

Barcelona
Olot

Polèmica en el ple per no deixar intervenir els veïns del Morrot

Olot
Guerra a Gaza

Tensió al govern israelià per la governança de la Franja després dels combats

Barcelona
judicial

Òmnium fa saber a García-Castellón que Oleguer Serra està exiliat a Suïssa

barcelona
Guerra a Gaza

Cinc soldats israelians moren per foc amic al nord de la Franja

Barcelona