Política

El PP es nega a retirar l'autorització ambiental a la planta de residus del Campello

El diputat d'EU, Lluís Torró, assegura que les instal·lacions no compleixen els requisits mediambientals i subratlla les nombroses queixes dels veïns

El portaveu adjunt d'EUPV, Lluís Torró, ha defés aquest matí en la Comissió de Medi Ambient de les Corts una proposició no de llei en què exigia la retirada i no-renovació de l'autorització ambiental integrada a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas, SA, que explota la planta integrada de tractament de residus urbans al paratge de les Canyades, al Campello. Però el PP ha votat en contra d'aquesta proposta. Segons explica Torró, aquesta planta ha generat i genera moltíssims problemes de salut als veïns, “als quals no se'ls ha fet gens de cas”. “La Conselleria s'ha posat clarament al costat de l'empresa que és la que genera les molèsties. Ara que caduca l'autorització vigent era el moment idoni per a retirar-li l'autorització”, ha lamentat Torró.

El parlamentari ha recordat que la planta genera una olor “tan constant i permanent que és senzillament insuportable, i amb pocs minuts en la zona, el mínim que t'entra és mal de cap i ganes de vomitar.”

Torró ha explicat que des de la posada en marxa de la planta, les queixes, els informes mèdics dels pacients i les denúncies en contra han sigut un constant, però la Conselleria no ha resolt la situació. “Els veïns continuaran patint la desídia de la Conselleria davant els nombrosos indicadors que demostren que l'empresa i les instal·lacions no compleixen l'autorització concedida”, ha recriminat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Els comuns retreuen ja també al PSC el suport al Hard Rock

barcelona
política

Aragonès fa una crida a concentrar el vot d’esquerres

barcelona
guerra a gaza

El govern de Netanyahu decideix tancar Al Jazeera a Israel

barcelona
itàlia

Més de 400 migrants arriben a Lampedusa en 48 hores

barcelona
bolívia

Morales avisa que serà candidat a les presidencials “de grat o per força”

barcelona
guerra a gaza

Desenes de milers d’israelians insten Netanyahu a pactar una treva

barcelona
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona