Política

L'ANC crida en un nou vídeo a omplir els trams de la Via Catalana que queden buits a l'Ebre

Insta els inscrits a Barcelona, l'àrea metropolitana i els principals nuclis urbans del país a desplaçar-se fins a les Terres de l'Ebre

“Omplir la Via Catalana per la Independència és a les teves mans”, asseguren

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic un nou vídeo en què insta un cop més a les persones inscrites a Barcelona, l'àrea metropolitana i els nuclis urbans del país a desplaçar-se fins a les Terres de l'Ebre, on es concentren la gran majoria dels trams que queden més buits i “on es necessita més gent”.

De fet, segons ha pogut comprovar El Punt Avui, encara hi ha 65 trams amb “poca o baixa” ocupació, segons es desprèn del mapa de la Via Catalana interactiu i actualitzat de l'ANC.

Per mobilitzar la gent de les ciutats, el vídeo mostra algunes persones que asseguren haver canviat el tram on s'havien inscrit inicialment, prop de casa seva, a Barcelona, Badalona o Girona, per un altre tram més buit, situat a les Terres de l'Ebre.

El vídeo, que porta per títol Mou-te per la Via, tu la faràs possible, s'engloba dins la campanya “Mou-te per la Via” que l'ANC ha explicat que iniciarà aquesta mateixa setmana i que oferirà informació de servei per facilitar que els ciutadans de Catalunya es desplacin des de qualsevol punt del país fins als trams de les Terres de l'Ebre. La campanya disposarà d'un web propi i també es podrà seguir via Twitter mitjançant l'etiqueta #MoutePerLaVia.

De fet,l'ANC ja va fer un vídeo fa un parell de setmanes protagonitzat per diverses personalitats de diversos àmbits de les Terres de l'Ebre -com ara el catedràtic Germà Bel, l'escriptor Andreu Carranza, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, o la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell-, en què convidaven els ciutadans a sumar-se a la cadena humana a les Terres de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres