Política

Diputats de CDC i ERC donaran suport a la Via Catalana davant del Congrés

Els parlamentaris catalans es concentraran aquest dijous acompanyats de representants d'Amaiur, Coalición Canaria, BNG i PNB

Diputats de CDC i ERC, acompanyats de parlamentaris d'Amaiur, Coalición Canaria, BNG i PNB, es concentraran demà a les portes del Congrés dels Diputats per manifestar el seu suport a la Via Catalana per la Independència, segons han informat avui CDC i ERC.

Estaran els diputats de CDC Lourdes Ciuró i Carles Pàramo, que formen part del grup de CiU al Congrés, així com els senadors convergents Joan Bagué, Jordi Sendra i Josep Maldonado. ERC estarà representada pels diputats a la cambra baixa Joan Tardà, Alfred Bosch i Teresa Jordà.

Aquests parlamentaris es concentraran al migdia davant de les portes del Congrés amb la pancarta “Tots amb la Via Catalana”, en senyal de suport a la cadena humana organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i que se celebrarà amb ocasió de la Diada de l'11 de Setembre al llarg de tot el litoral català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.