Política

Sorteig amb premis per als qui enviïn les seves fotos

El Punt Avui convida tots els seus lectors a enviar al diari les seves millors fotografies de la Via Catalana i de la Diada Nacional de Catalunya en general, reprenent així la iniciativa posada en marxa l'any passat després de la jornada històrica que va acabar amb la gran manifestació de Barcelona.

Entre tots els participants se sortejaran dos premis, gràcies a la col·laboració en el concurs del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. El primer consisteix en dues nits d'allotjament en un apartament doble a L'Escala Resort de l'Escala, més un vol per a dues persones al túnel del vent de Windoor Realfly d'Empuriabrava.

L'altre premi és una nit d'allotjament en suite amb esmorzar inclòs a NM-Suites Hotel de Platja d'Aro, més una sortida per a dues persones en el vaixell tradicional Rafael, de l'empresa Tela Marinera.

Els lectors que vulguin participar en el sorteig hauran de penjar les seves fotografies en la galeria especial “Diada Nacional 2013-Via Catalana”, que trobaran al lloc web del diariwww.elpuntavui.cat. Per publicar les fotos només cal que els participants estiguin registrats en el web del diari.

La data màxima per enviar les fotografies i poder participar en el concurs és la del 18 de setembre a les dotze de la nit. El resultat es farà públic en el diari del diumenge 22.



Política

Mor Josep Manel Ferré, exregidor de CiU a l’Ajuntament d’Amposta

política

Puigdemont i Aragonès polemitzen sobre els pactes

barcelona
política

Dolors Montserrat repetirà com a cap de llista del PP a les europees

barcelona
estats units

Les protestes universitàries contra la guerra a Gaza sumen 2.000 detinguts

barcelona
àfrica

Tropes russes entren en una base que acull soldats nord-americans a Níger

barcelona
política

Illa remarca ara que descarta un acord amb Junts

barcelona
estat espanyol

L’ONU demana mesures contra les lleis revisionistes de PP i Vox

barcelona
regne unit

Cop dels laboristes a Sunak

barcelona
guerra a gaza

Turquia talla totes les relacions comercials amb Israel

barcelona