Roda de Berà aprova per unanimitat que es creï una comissió d'investigació pels anònims enviats a edils

Tots els grups municipals de Roda de Berà van aprovar ahir, per unanimitat en el ple, que es tiri endavant la creació d'una comissió d'investigació pels anònims que van rebre dues regidores del consistori. El cas de l'amenaça, però, rebuda per la socialista Ingrid Virgili ja va ser aclarit pel cos dels Mossos d'Esquadra, que van atribuir l'anònim a un familiar d'una regidora de CiU. Segons fonts convergents, però, la revenja no responia a qüestions polítiques, sinó més aviat personals, atès que aquest noi treballava a l'Ajuntament i hauria estat acomiadat de manera improcedent, l'havien tornat a readmetre, i finalment una altra vegada l'havien acomiadat. Ara, però, falta esbrinar qui va enviar un segon anònim amenaçador a Paqui González, exmembre del Partit Popular a Roda, i actualment edil no adscrita. La comissió estarà presidida per l'alcaldessa i un membre de cada un dels grups municipals, i també pel cap de la policia local.

En el ple d'ahir també es va aprovar la proposta que, atesa la conjuntura econòmica global, i la particular de l'Ajuntament, els grups municipals deixessin de rebre la seva assignació econòmica mensual. En aquest sentit, tots els partits hi van estar d'acord, tot i que la regidora no adscrita, Paqui González, va sol·licitar que en el moment que l'economia estigués més sanejada es tornés a implantar.

Diumenge, manifestació

Un dels temes que CiU va preguntar al govern en el torn de precs i preguntes va ser l'anunci, per part dels socialistes, d'acomiadar treballadors del consistori. El convergent Pere Compte va assegurar que no els havien aclarit res sobre aquesta qüestió.

En aquest sentit, els treballadors ja han anunciat que faran una concentració de protesta davant del consistori el dia del pregó de la festa major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

Biden creu que els soldats que van lluitar contra Hitler ara voldrien aturar Putin

Barcelona
guerra a europa

Biden anuncia davant Zelenski un nou paquet d’ajuda militar a Ucraïna

barcelona
regne unit

Sunak demana disculpes per haver marxat de la cerimònia del Dia D

barcelona
guerra a europa

Suïssa descarta un acord durant la conferència sobre Ucraïna, sense Rússia

barcelona
ELECCIONS EUROPEES

El torn d’Irlanda i la República Txeca

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu parlarà davant el Congrés dels EUA el pròxim 24 de juliol

barcelona
Montse Capdevila
Alcaldessa d’Argentona (TXA)

“La gent ha de saber per què gasta més aigua del permès”

Argentona
Eleccions Europees

L’extrema dreta es dispara en els Països Baixos, segons els sondejos

Barcelona
Estat Espanyol

El jutge defensa que pot citar Begoña Gómez enmig del període electoral

Barcelona