CiU de Roda de Berà critica que el consistori gasti 17.000 euros per pagar advocats

El grup municipal de CiU, a l'oposició a l'Ajuntament de Roda de Berà, va criticar ahir que el govern municipal (format pel PSC) hagi aprovat una despesa de 17.000 euros per contractar uns advocats. Aquesta gestió s'ha fet per tal de fer arribar a fiscalia el cas del projecte del museu de cotxes antics, impulsat per l'anterior govern local (format per CiU), en què l'executiu actual veu indicis de delicte, ja que la redacció del projecte es va fer sense concurs públic.

«Si volen que s'investigui, que ho gestionin els dos advocats que té l'Ajuntament en plantilla o que ho facin des dels òrgans del seu partit», va criticar el cap de llista de CiU, Pere Compte, que va lamentar que la despesa es produeixi després que en els darrers mesos el consistori ha acomiadat una vintena de treballadors. Els convergents, a més, han presentat un recurs per demanar que aquesta contractació passi pel ple.

L'alcaldessa rodenca, Maite Huerta, va defensar la gestió dient que el cas l'havien de tractar «advocats especialistes», i va recordar que també ha retirat la querella que el consistori havia presentat pel mateix tema durant l'alcaldia de Pedro Figueiredo (PP), exsoci dels socialistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.