Política

Per plantar la tenda

Durant l'11,12 i 13 de juliol les jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat ofereixen la possibilitat única de participar en una acampada a les ribes del Ter, a tocar del parc de la Devesa

No està històricament contrastada al cent per cent, però la teoria té la simpatia d'alguns investigadors que la donen per certa. D'acord amb aquesta teoria, alguns dels plàtans del parc de la Devesa de Girona, els més alts i antics, van ser plantats fa dos-cents anys per iniciativa d'un general francès que participava en els setges de la ciutat. El militar, que tenia molt present la tradició francesa d'incorporar aquesta mena d'arbres al teixit urbà, va aprofitar l'estada a Girona per omplir de plàtans l'actual parc. Ell hauria estat també l'impulsor dels plàtans que durant molt de temps van estar plantats vora el castell de Sant Ferran de Figueres. Ara, al cap dels anys, les jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat ofereixen l'oportunitat única d'acampar durant tres dies a tocar d'aquest privilegiat parc, al costat dels arbres plantats per un exèrcit invasor que no era l'espanyol però que tenia les seves mateixes intencions. Una oportunitat única perquè l'Ajuntament de Girona, que col·labora en l'organització de les jornades, no dóna aquesta mena de permisos gaire sovint.

Els que vulguin acampar s'han d'inscriure prèviament a través del web www.elpuntavui.cat o trucant al telefon 972/186480 per poder reservar plaça i facilitar l'organització de l'acte. Cada tenda es podrà plantar per vint euros des del divendres a les quatre de la tarda fins al diumenge a les quatre de la tarda. Cada persona que hi dormi ha de pagar deu euros que li donen accés a tots als actes que es facin al recinte tancat de la Devesa. A l'espai de l'acampada hi haurà també una zona reservada per al cotxes caravana, que pagaran el mateix preu que els campistes. Els campistes tindran servei de dutxa i lavabo.

LA XIFRA

20€
Preus ajustats.
Per vint euros podeu plantar la tenda a les ribes del Ter tres dies, més deu euros per persona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

País Basc

El candidat del PNB rep un atac amb esprai pebre en sortir d’un míting

barcelona
estats units

El jutge adverteix que no permetrà a Trump intimidar els jurats

barcelona
política

Puigdemont: “L’independentisme ha obert camí a Europa defensant drets”

barcelona

ERC reivindica la necessitat del Campus Salut per garantir una millor atenció

SALT
orient mitjà

Els EUA i la UE preparen noves sancions contra l’Iran per l’atac a Israel

barcelona
política

Borràs i Ramis, testimonis mèdics de la brutalitat de les tortures

barcelona
estat francès

Conviden Rússia al 80 aniversari de Normandia, però no a Putin

barcelona
guerra a gaza

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts