Política

Diumenge vinent, amb el diari, la guia més completa

Els lectors rebran diumenge, amb El Punt Avui, la guia oficial de les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat amb tota la informació, gràfics i una exhaustiva agenda per dies i hores i per àmbits temàtics

Qui vulgui saber-ho tot sobre les jornades Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat ja es pot marcar al calendari el diumenge vinent, 6 de juliol. Aquest dia, amb El Punt Avui, els lectors trobaran la guia oficial de les jornades, amb la informació més completa sobre els tres dies d'actes, concerts, trobades i altres esdeveniments que tindran lloc a Girona el cap de setmana de l'11 al 13 de juliol.

La guia tindrà un total de seixanta-quatre pàgines en format A5; per tant, serà molt manejable i ideal per dur a la butxaca durant les jornades. Se n'ha fet un tiratge llarg perquè tots aquells que se l'oblidin a casa o no la puguin comprar diumenge vinent, la puguin aconseguir sense problemes els dies de les jornades.

La publicació s'inicia amb una recapitulació de tota la programació, per saber el què i el com de les jornades amb un cop d'ull. La part important, però, els lectors la trobaran a continuació. Un total de vuit pàgines amb l'agenda més completa de tot l'esdeveniment. Una agenda que es presenta de dues maneres. Les primeres quatre pàgines estan distribuïdes per àmbits temàtics i d'una manera molt gràfica i resumida. És a dir, els lectors interessats a participar en els actes més polítics els podran identificar ràpidament en una de les pàgines, mentre que els que vulguin assistir als tres concerts trobaran també tota la informació ben resumida en un gràfic. Això mateix serveix per a la resta d'àmbits de les jornades com ara les nombroses taules rodones i conferències sobre temes socials i les activitats populars, esportives i per a la mainada que s'han preparat. Les quatre pàgines següents presentaran tots els actes de les jornades per hores, des que el recinte s'obri, la tarda del divendres, fins a l'últim concert que s'ha previst, diumenge a la tarda. Dues pàgines més endavant, la guia presentarà un gràfic exhaustiu amb indicacions dels diversos recintes on tindran lloc les jornades, des del Camp de Mart –seu dels concerts– fins al pavelló de Fontajau –que serà l'escenari de la trobada d'alcaldes–, passant per l'Auditori –que serà el marc on se celebraran un munt d'actes.

En la resta de la guia es desenvolupen les informacions referides als diversos àmbits de les jornades, amb explicacions detallades de cadascun dels actes o trobades. Així, perquè el lector tingui el màxim d'informació, en cada reportatge s'inclou també una fitxa amb les principals dades sobre les activitats previstes. En total, seixanta-quatre pàgines que constitueixen una publicació imprescindible per seguir les jornades.

LA XIFRA

64
pàgines
té la guia oficial de les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat.

LA DATA

06.07.14
Es publicarà
la guia oficial de les jornades. Els lectors la trobaran amb El Punt Avui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona