Política

Esquerra Unida d'Ibi protesta pel tractament que rep de l'equip de govern

També es manifesta contrària a la forma i manera amb que es convoquen les sessions plenàries municipals

Esquerra Unida d'Ibi valora negativament la forma que tracta l'equip de govern a l'oposició i la convocatòria dels plenaris.

En 24 hores d'antelació els convoquen a un plenari Extraordinari i Urgent per a tractar sobre l'oposició a la modificació de la Llei Electoral presentada per PSOE i EUPV, tema poc urgent i que sens cap dubte podria entrar al plenari ordinari d'octubre.

El segon punt tracta sobre la modificació del projecte de “Renovació de la coberta del dipòsit Nº2” punt que ja va anar al plenari extraordinari de l'1 d'agost i que per la falta d'assistència de la majoria de l'equip de govern, no va poder aprovar-se.

Santi Garcia regidor d'EUPV d'Ibi diu que “aquest plenari es convoca perquè algun membre de l'equip de govern no estarà al plenari ordinari i necessiten aprovar perquè si aquesta modificació, sent que la majoria de les obres estan ja realitzades o realitzant-se sense el permís del Ple. A més de haver-nos entregat en 24 hores d'antelació un informe que vam sol·licitar sobre la duplicitat dels beneficis industrials i despesa general que pel contingut faltaria que un òrgan supramunicipal vegera aquesta problemàtica”

Esquerra Unida reclama que no es produïsca aquest ús personalista de les institucions al primar sempre les convocatòries extraordinàries o modificacions dels plenaris ordinaris a necessitats dels integrants de l'equip de govern i no incloure de forma equànime a la resta del consistori.

Santi Garcia continua dient “La forma de tractar l'oposició és totalment discriminatòria ja que quasi no ens donen temps per treballar i valorar la documentació que ens aporten, utilitzant els terminis sempre de forma mínima, a més de manejar les convocatòries acomodant les necessitats particulars d'alguns dels membres de l'equip de govern, i segueixen anteposant les seves necessitats personals a les que el seu càrrec implica “



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Parlon: “El PSC no donarà suport a una investidura de Puigdemont”

barcelona
política

Aragonès deixa la primera línia política

barcelona
política

Puigdemont també presentarà candidatura a la presidència

Argelers de la Marenda

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA