Política

Es presenta Compromís a la vila d'Ibi

Més de 150 persones van assistir a l'acte amb el suport dels col·lectius de la comarca

El divendres 31 d'octubre va tindre lloc la presentació del col·lectiu de Compromís per Ibi amb l'ànim de ser «un projecte polític que oferisca la possibilitat d'un canvi polític en la ciutat des del valencianisme, l'esquerra, l'ecologisme i les persones com a premisa principal».

Per a Mireia Mollà, diputada de Compromís en les Corts, amb el naixement del col·lectiu local de Compromís “s'ha d'aconseguir un canvi de govern a Ibi que, amb una transició amable, que convertisca la gestió diària en un comès cap a la participació, la transparència, el govern responsable i el somriure diari de les iberudes i iberuts».

Segons Mollà, «el canvi està en camí i ara és el moment de deixar la indignació de costat i treballar en una alternativa que retorne la felicitat diària a la ciutadania valenciana. El futur serà difícil, Compromís no vol oferir promeses, sinó responsabilitat. Sabem que hi ha un deute de vora 40 mil milions d'euros i , per tant, els anys vinents seran molt difícils de gestionar. El que tenim clar és que entre totes i tots podrem construir un model de present i futur, sense ser curts de mires, reflexionant quin país volem per als nostres fills i nets».

Per la seua part, Rafael Climent, alcalde de Muro, explicava que «des del deute reduït en un 40% durant els anys que Compromís governa Muro, passant per l'associacionisme creat els últims anys, la participació diària, l'augment de serveis municipals o la justícia tributària augmentant impostos directes front els indirectes, són exemples del model de govern local portat per Compromís allà on governa».

L'acte va concloure amb un torn obert de paraula, responent-se a un ampli ventall de preguntes des de la possible reapertura de Canal 9 fins la postura de Compromís a l'hora de sumar forces amb sinèrgies evidents per un major èxit electoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ONU

L’Assemblea General debat l’ampliació de l’estatus de Palestina

Barcelona
GIRONA

Veray demana el vot als indecisos per evitar una govern independentista

GIRONA
política

El govern destina 50.000 euros a la rehabilitació de la Casa Macià a Prats de Molló

barcelona
VILABLAREIX

El ple municipal aprova una nova ordenança de civisme

VILABLAREIX
guerra europa

Rússia llança una ofensiva sobre la regió de Khàrkiv que obliga a evacuar diverses localitats

barcelona
tribunals

Petició de nul·litat d’actuacions en el cas dels CDR acusats de terrorisme

barcelona
política

Vergés fa una darrera crida “a mobilitzar el vot al president Puigdemont”

amer
Política

Puigdemont critica que es pugui investigar els mossos que el protegeixen a Argelers

barcelona

El cap de llista del Partit Verd europeu dona suport a Eloi Badia

GIRONA