Política

Compromís demana un portal de transparència a Paterna

El grup publica els seus sous al web municipal i recorda que la seua proposta del 2012 es va consensuar per tots els partits

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que la transparència al municipi “brilla per la seua absència”, ja que des que en febrer de 2012 es va consensuar per tots els grups una moció sobre transparència i dret d'accés a la informació municipal, encara no s'ha fet res.

Per això, Compromís per Paterna urgeix a l'alcaldessa a que cree ja un Portal de la Transparència on la ciutadania tinga accés a dades municipals com els sous dels regidors de govern i oposició, així com dels respectius assessors. O fins i tot les retribucions dels alts càrrecs de SUMPA, GESPA i les empreses mixtes”.

Segons Juanma Ramón, “recuperar la confiança de la ciutadania en els polítics passa per ser transparents. I el PP, ací a Paterna, continua sense ser-ho en no publicar al seu web informació com l'abans esmentada”.

Per principis, la coalició ecovalencianista ja dóna a conéixer aquesta informació des del seu web. Perquè assegurem que es creuen la transparència. Però demanen que el consistori s'afanye a fer el mateix urgentment al web municipal, obrint un Portal de la Transparència.

En aquest sentit, també recorden altra proposta feta des de Compromís en un dels primers plenaris d'aquesta legislatura, el de juliol de 2011, i aprovada per tots els grups també, per a que començara a funcionar l'oficina de control pressupostari. Però acaba la legislatura i tot apunta a que mai es posarà en marxa, a no ser que a partir de maig de 2015 canvie l'equip de govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia