Política

Macias tem que la resta de forces s'ajuntin “totes contra CiU” a la Garrotxa

La federació nacionalista va presentar ahir els dinou alcaldables (quatre de nous) que concorren a les eleccions municipals en aquesta comarca

El portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, va demanar ahir als alcaldables de la formació a municipis de la comarca de la Garrotxa “no deixar de lluitar perquè, com sempre, són tots contra CiU”. Així ho va afirmar Macias ahir en la presentació que es va fer a Santa Pau dels dinou candidats que presenta la federació nacionalista a la comarca. En aquesta mateix sentit, Macias va agrair “l'esforç que s'ha fet per formar unes llistes tan bones. Això transmet la percepció que a la Garrotxa s'han fet bé les coses”.

Dels dinou candidats que presenta CiU a la Garrotxa, n'hi ha quatre que ho fan per primera vegada i els va presentar el president comarcal de CDC a la Garrotxa, Miquel Calm, que va recordar que el nombre de llistes “és fruit del treball de moltes persones i de tenir un paraigües com CiU”. La presentació es va fer en el restaurant Càmping La Fageda de Sant Pau, i també hi va haver la presència del diputat al Congrés Jordi Xuclà, que va recordar que “aquest any votarem tres vegades. La cita de les municipals és bàsica de cara a la cita electoral del mes de setembre, ja que ens permetrà tenir una bona base sobiranista”. Xuclà va assenyalar: “Les coses són molt diferents ara que fa quatre anys. Transparència i proximitat són la marca CiU. A la Garrotxa estem molt consolidats, som la gent més desplegada al territori.”

Rull defensa la convicció de Mas i de CDC

El coordinador general de CDC, Josep Rull, va defensar, a la presentació del candidat de Saus, Camallera i Llampaies, la convicció de Mas de poder convocar el referèndum promès i va indicar que “té el bon costum de complir allò que promet”. Rull defensa que el full de CDC i que “el més responsable és fer un pas cap a la independència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel

La llavor de la dignitat

Banyoles
GIRONA

Cañigueral (ERC): “Hem de garantir l’accés a una educació pública i de qualitat”

GIRONA
política

Més de 100 candidatures opten al Secretariat Nacional de l’ANC

barcelona
política

Paneque: “El municipalisme, el gran damnificat pels governs nacionalistes”

girona