Política

Els veïns de la Pobla podran presentar projectes i votar-ne la prioritat

El 9 de desembre s'encetarà el primer procés de participació

Podran presentar propostes tots els poblatans i poblatanes majors de 16 anys

El pròxim 9 de desembre, la Pobla del Duc encetarà el seu primer procés de participació ciutadana, un procés de proposta i priorització de projectes on els veïns decideixen.

A partir d'eixe dia, els poblatans i poblatanes majors de 16 anys disposaran de 3 setmanes per a registrar les seus propostes. En finalitzar el termini, els servicis tècnics de l'Ajuntament després de determinar el pressupost aproximat de cada iniciativa i estudiar l'objectiu i els beneficiaris, publicarà la llista de projectes que es sotmetran a consulta popular.

Les votacions és podran realitzar via internet des de la web municipal i físicament a l'Ajuntament de La Pobla del Duc i a la biblioteca municipal.

Les bases reguladores del procés de participació -que s'ha impulsat des d'alcaldia, la regidoria d'hisenda i la de promoció econòmica i transparència- estaran a la web municipal www.lapobladelduc.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia