Política

Rajoy vol formar un “govern estable” que perseveri en les “polítiques que han estat útils”

El president del govern en funcions urgeix a “parlar dels grans problemes que importen als espanyols”

Afirma que el més important ara és “consolidar la recuperació econòmica i crear ocupació”

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest divendres que ell es disposa a “seguir intentant” formar un govern que “perseveri” en les polítiques que el PP ha impulsat en la passada legislatura. Ho ha dit a la sortida del debat d'investidura fallit del socialista Pedro Sánchez.

“Jo estic dient el que vaig dir el dia 20 de desembre. Avui ja som al març i seguiré intentant fer el que crec que és bo per als espanyols: perseverar en aquestes polítiques i constituir un govern estable”, ha dit Rajoy als periodistes abans de sortir del Congrés.

El cap de l'executiu en funcions ha dit que “convé” començar “ja a parlar” perquè del que no s'ha parlat “al llarg d'aquestes jornades” és “dels problemes que importen als espanyols”. Segons ell, el més important en aquest moment és “consolidar la recuperació econòmica i crear ocupació”.

“Hem superat quatre anys d'enorme dificultat però encara queden moltes coses per fer i, per tant, necessitem un govern que perseveri en les polítiques que han estat útils i un govern estable, perquè un govern que no sigui estable és evident que va enlloc”, ha subratllat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia