Política

La Policia Belga difon la imatge de tres sospitosos de l'atemptat a l'Aeroport

Dos dels homes que es veuen a la imatge haurien mort en les explosions a la terminal de sortides de Zaventem

Les forces de seguretat busquen “activament” el tercer, que podria haver fugit

La premsa belga ha difós aquest dimarts a la tarda la imatge de tres homes que podrien estar implicats en les explosions que s'han produït aquest matí a l'Aeroport de Brussel·les, i que ha causat la mort d'almenys una desena de persones i una vuitantena de ferits.

A la imatge, enregistrada pel circuit tancat de seguretat de l'aeroport i difosa inicialment per la policia a les xarxes socials, s'hi veuen dos homes vestits amb roba fosca que empenyen cadascun un carretó portaequipatges, suposadament carregat d'explosius. Tots dos duen un guant a la mà esquerra on, presumiblement, amaguen el detonador. El tercer home, que porta un barret i també empeny un carretó, que és qui hauria abandonat un fusell Kalàixnikov a l'aeroport.

Les autoritats no han facilitat informació sobre la identitat dels possibles sospitosos.

Els investigadors busquen “activament” un dels tres homes, el del barret, davant la possibilitat que hagi fugit, segons informa la cadena pública valona RTBF. Els altres dos haurien mort en l'explosió.

La Fiscalia ha confirmat aquest dimarts que almenys una de les dues explosions ha estat una acció suïcida, però evitat donar més detalls dels fets, amb l'argument de protegir la investigació en marxa. Sí que ha detallat s'ha trobat un fusell d'assalt tipus Kalàixnikov a l'aeroport i que es treballa per saber si hi hauria còmplices que s'haguessin donat a la fuga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia