Política

Rivera demana el suport de “tots els joves” el 26-J per canviar el model laboral d'Espanya

El president de C's carrega contra els que volen “estancar” el país i els que volen un “canvi a pitjor”

El president de C's, Albert Rivera, ha demanat “molts escons i el suport de tots els joves” de cara al 26-J. En una trobada amb més d'un centenar de joves a Barcelona Rivera ha assegurat que encara hi ha temps de “posar a aquest país a l'avantguarda del model laboral si el reformem i apostem pel I+D+I, l'educació i la formació”. En aquest sentit, s'ha compromès que l'anglès sigui una llengua vehicular a l'educació pública i concertada. El líder de C's ha responsabilitzat “els dos extrems de la Càmera” que no s'hagi pogut formar govern i ha marcat distàncies entre els que volen “estancar” el país i els que demanen un “canvi a pitjor”.

El líder de C's ha assegurat que “el principal enemic dels espanyols és que no ens posem d'acord entre nosaltres mateixos”.

Acompanyat pel Secretari de Comunicació, Fernando de Páramo, i la responsable de la secretària de joventut, Melisa Rodríguez, Rivera ha instat els assistents “impedir que uns estanquin aquest país quatre anys més i uns altres portin un canvi a pitjor”. En aquest sentit, Albert Rivera ha afirmat que “és preferible semblar-se a Dinamarca Alemanya o França que no pas a Grècia o Veneçuela”.

En un col·loqui amb els joves sota el títol ‘jovenTUd', el president de Ciutadans ha explicat que els joves el que necessiten són “eines per trobar feina” i ha reiterat que C's buscarà “acords i no la divisió per portar la il·lusió que mai s'hauria d'haver perdut”.

En relació a la visita d'Albert Rivera a Veneçuela, el secretari de Comunicació, Fernando de Páramo ha respost que “s'està treballant perquè es pugui assistir a l'Assemblea i donar la cara per la democràcia en un país on no es garanteixen els drets humans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañón
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona
Junts. PuigdemontxCatalunya

Una consulta pactada és possible

barcelona